Winst Dames en Heren senioren 1 en 2

Na het kampioenschap van de heren junioren B vorige week, was het dit weekend vooral zaak, alle drie de mannenteams voldoende spelers te gunnen en daarmee het naderende competitie-einde  een goed gevoel mee te geven.

Dames senioren-1 won voor de derde keer achtereen nu met één punt verschil van Erix en pakt daarmee de zevende plaats.

Heren-1 won met 23-32 zonder Robbert en Jeff toch nog eenvoudig van Hastu, dat er de tweede helft van de competitie niet veel meer van bakt. Heren-1 staat op doelsaldo vierde en op 6 april ontmoeten zij nummer 5, een leuke afsluiter van een prima competitie. Eemland is hier de kampioen!

Heren 2 won opnieuw nu van Artemis en pakt daarmee eveneens een derde plek. Op zondag 7 april spelen zij tegen kampioen Hastu-2, een prachtig slot van een heel goed seizoen.

Kampioen heren junioren B speelde tegen Minerva en onze junioren waren toch een beetje het kind van de rekening.  Een aantal jongens speelden vlak daarvoor nog in Doetinchem met Heren  2 en  jongens C en dat was echt te merken. Minerva knalde uit de startblokken en leken Reehorst te overrompelen. Na een kwartier 5-6 doelpunten achter. Bij rust 9 doelpunten achter. Alles zat tegen, keeper Wouter had met snowboard zijn pols geforceerd en dan is het lastig keepen. De scheidsrechter zat ook niet mee en dan is het toch knap dat gaande de tweede helft de achterstand werd ingelopen tot vier doelpunten. Minerva won terecht, maar Reehorst is kampioen en dat wordt op zaterdag 6 april gevierd.

De jongens C speelde ook uit met behulp van drie meisjes D ( Iris, Minke en Noa)  die na hun eigen wedstrijd toch nog naar Doetinchem reden om de jongens te helpen. Door deze inzet ook van de meerijdende ouders zijn wij in staat geweest om alle wedstrijden te spelen en onze sportieve verplichtingen na te komen.  Dank ook aan Sander en Jesse (HJB) en leuk dat Jochem, Fedde en ook Iris (valworp vanaf de cirkel)  en Noa tot scoren kwamen. Voor dit team geldt dat wij zeker nog drie jongens dienen te scouten om redelijkerwijze verder te gaan.

Onze midweek dames speelden afgelopen donderdag een prima wedstrijd, wonnen en staan op een vierde plek. (12-6)

Onze D jeugd speelde een goede wedstrijd en verloor met 20-16, een heel behoorlijke uitslag!

Dames junioren B pakte een punt 11-11 en sluiten een lastige competitie toch goed af. Hulde dames.