Verslagen weekend 12-13 januari 2019

Reehorst-Hellas-2 ( tweede divisie) 38-24

Met enorme dreun viel de deur van de kleedkamer van Hellas net niet uit sponning. Een beetje logisch, want na een sterk begin van de “Hagenezen”, 3-6,  denderde de Edenaren over de Hellas heen. Coach Sander Barents beschikte dan ook over een aanvalstrio Robbert van Oel-Tillmann Scheider en Jeff de Quay, die zaterdagavond alle drie in topvorm waren. De verdediging werkte zich uit de naad, met aan het hoofd Bert Willemsen die driekwart van de wedstrijd alles tegenhield, wat in zijn buurt kwam. Tillmann Scheider had er binnen de eerste 20 minuten al 7 inliggen, hij speelde een absolute hoofdrol in het aanvalsspel en als het niet vanuit de opbouw kwam, waren de hoekspelers actief met scores zoals Remco van Dijk, Mike vd Berg. Van de jongere garde viel Laurens Bles op, hij verving lange tijd Tillmann Scheider en deed dat zeker naar behoren. Met een fraaie technisch hoogstandje ( drie pas stuit driepas scoorde hij vlak voor rust de 17-10). Voor Jeff de Quay was dit zijn laatste wedstrijd, hij wordt maandag geopereerd aan zijn hiel. Wie van de spelers gaat hem de komende maanden opvolgen? A.s. zaterdag kunt u dit al zien, dat spelen de mannen om 20.10 uur wederom in ’t Riet.

Scores: Tillmann 9x, Robbert 7x, Jeff 5x,Jos 4x,Daniel en Remco 3x, Mike en Stefan 2x en Laurens en Thomas 1x.

De dames senioren speelden zaterdagavond matig tegen een veel sterker Hastu. De dames junioren A speelden een vlotte wedstrijd tegen een beter UDI. Toch vielen er waanzinnig mooie doelpunten, veelal onderkant lat en binnenkant paal. Die kletsen er zo lekker in.

Zondag:

Topwedstrijd D jeugd tegen DFS met een sensationele uitslag van 21-20! Prima wedstrijd tegen een fysiek spelend DFS. Veel hangwerk helaas, maar Reehorst heeft zich kranig geweerd. De uitslag is dan ook dik verdiend. Goed keeperswerk heb ik gezien, dus oefening baart kunst!

De jongens C jeugd is door omstandigheden afgelast.

De dames B jeugd speelt in een andere klasse en dat leuk om te zien. Na een superspannend slot speelden zij in de laatste seconden gelijk tegen Huissen2. Ook hier goed keeperswerk! Top gedaan meiden!

HJB: Reehorst-HCW

Na een hele lastige eerste helft met veel balverlies en veel schoten tegen het houtwerk van het doel, kwamen onze boys in de tweede helft beter uit de verf. Veel duwwerk, veel kleine overtredingen, maar uiteindelijk won Reehorst verdiend en staat fier aan kop.