Verslag weekend 3 en 4 november 2018

Heren-1  heeft de smaak te pakken en won zeer ruim in Castricum met 18-32. Topscorer Robbert van Oel toonde zich tevreden met dit resultaat en ziet al uit naar de volgende wedstrijd a.s. zaterdag in ’t Riet. Tegenstander is dan Donar uit Hengelo.

Ons D team speelde een prima wedstrijd in Arnhem tegen het sterke DFS. Reehorst scoorde 19 doelpunten, een fantastisch aantal, tegenstander DFS 26.  De begeleiding van het D team meldt echter dat de kids van Reehorst opgetogen waren en dat er sprake was van een hele goede wedstrijd.

Bij de overige teams moeten wij helaas melden dat er forse nederlagen werden geleden. Dames senioren verloren zaterdag in Huissen met 32-23 en Heren-2 in Hengelo (Ov) met 21-12. Mede door spelers van de HJB kon deze wedstrijd gespeeld worden. Bij de DJA en DJB werd er veel te weinig doelpunten gemaakt een lastig probleem. De jongens C moesten een fikse nederlaag incasseren. Geeft niks wij zijn net begonnen.

De E jeugd speelde een sportieve wedstrijd tegen een veel sterker DFS. Zij zijn al tweede jaars en wij komen net pas kijken. De TC en wedstrijdsecretaris gaan komende weken na of wij in de tweede helft van de competitie in een voor ons gunstiger competitie kunnen uitkomen.  De Reehorst kids hebben er alles aan gedaan, er was sprake van goed keeperswerk. Het grote verschil was dat DFS de bal sneller samenspeelde en Reehorst iets te individueel handbalde. Kwestie van trainen en vooral doorgaan.

Komende zaterdagavond en zondag is er weer volop gelegenheid te handballen of te kijken!