Verslag weekend 10 en 11 november 2018

HV Reehorst-Donar:

De mannen van trainer/coach Sander Barents begonnen de wedstrijd overtuigend en wilden de langzaamaan toenemende publieke belangstelling niet teleurstellen.  Daniel Laverman schoot meteen met scherp vanuit de linkerhoek en Jeff de Quay volgde met fraaie doelpunten vanuit de opbouw en rechterhoek. Dat alles onder het toeziende oog van Tillmann Scheider, die de laatste weken heel sterk speelt en ook nog regelmatig tot score komt. Donar kwam er eigenlijk niet aan te pas getuige de ruststand van 17-8.  Direct na rust werd Remco van Dijk op links heel goed vrijgespeeld en de veteraan beloonde dat met drie doelpunten. De jongeren garde liet zich ook gelden, zowel Stefan Meijwes als Laurens Bles (fraai lobje) kwamen tot doelpunten. Jammer genoeg haalde de tweede helft niet het niveau van de eerste, dat blijft nog een punt van aandacht voor het vervolg van de competitie. Na drie achtereenvolgende overwinningen neemt Reehorst een prima 6e plaats in en kan volgende week in Nieuwegein, dat nog puntloos onderaan staat richting subtop.

Scores: Jeff de Quay 9x, Tillmann Scheider, Mike vd Berg, Remco van Dijk 4x, Daniel Laverman 3x, Robbert van Oel 4x , Jos Boers 2x, Stefan Meijwes en Laurens Bles 1x

Eerder op zaterdag verloren de dames junioren en dames senioren. Opvallend is wel dat het scoren van doelpunten een groot probleem is. Na 25 minuten stond er 2-4 op het bord en pas in de laatste minuten werd dat op miraculeuze ingelopen. Keepster Rachel stopte heel veel, maar in de tweede helft was er geen houden meer aan en werd met 12-18 kansloos verloren.

Zondag in ‘Riet

De E jeugd kreeg te maken met een superteam, fysiek, fast en fel binnen 10 minuten een grote achterstand. Pacelli is veel te sterk voor deze poule. In de tweede helft speelden zij met 5 kids en het veld en daardoor kregen wij ook wat kansen.

De jongens C konden met toestemming van Duiven toch handballen en de doelpunten vlogen er links en rechts in. Afgesproken was dat het geen fysieke wedstrijd mocht worden en dat lukte op een paar dingetjes na heel aardig De uitslag van 25-29 was oké. Met dank aan Marijn, Seppe en Sander, fijn dat jullie hebben meegewerkt. Wij gaan per week bekijken hoe en met welke spelers wij mogen/kunnen handballen.

De HJB van Reehorst en UDI waren gelijkwaardige tegenstanders en dat is toch het leukste om naar te kijken. In het doel stond Wouter, die er heel wat ballen uithield.  Reehorst verzuimde de wedstrijd eerder te beslissen, nu werd het 16-14.

Onze junioren dames B verloren met 7-10, blijf gewoon doorgaan met hard trainen en werk aan jullie schotkracht.