Zaterdagavond handbalavond! (week 11)

De laatste handbalavond van dit seizoen werd door de sponsorcommissie van HV Reehorst aangewend om leden van de club van 25 en sponsors te bedanken met hapjes en drankjes. De mannen en vrouwen van Reehorst speelden zaterdagavond drie uitstekende wedstrijden. Dank is verschuldigd aan de supermarkt Hoogvliet, die deze geste heeft gerealiseerd.
 

Heren B jeugd: Reehorst-Achilles : 24-21

Leuke en snelle wedstrijd ook al omdat de beide verdedigingen tamelijk open waren.
Wisselend beeld, fraaie een tegen een situaties. Opbouwrij met Laurens, Jason en Stefan functioneerde goed en op de cirkel was Luc gevaarlijk. Zijn doelpunt achterwaarts is dan ook zeker het vermelden waard. De scheidsrechter liet de jongens lekker ballen en Reehorst won uiteindelijk toch wel verdiend.
 

Dames senioren: Reehorst-UGHV2 : 22-11

De dames van Reehorst speelden hun laatste thuiswedstrijd en waren op de eerste tien minuten na duidelijk sterker dan de tegenstander.
Dit team dat bestaat uit een combinatie van senioren en A jeugd ( zelfs nog B) heeft het zeker niet gemakkelijk gehad dit seizoen. Blessures van langdurige aard zijn hier debet aan.
Toch heeft het team zich keurig door de competitie heen gewerkt en het is nu eenmaal zo in teamsporten, als je maar langer bij elkaar blijft en bereid bent hard te trainen, dan komen de resultaten vanzelf. Reehorst was zaterdagavond duidelijk schotvaardiger, had een prima keepster in het doel en kan op basis van jeugdigheid eigenlijk alleen maar beter worden.
 

Heren-1 : Reehorst-HaStu2  uitslag : 22-23

Hastu verkeert in de degradatiezone en kwam met een uitgebreide selectie naar Ede. Zelfs een jongen die een paar jaar geleden nog in de Bundesliga heeft gespeeld, kwam in actie en zo ontstond een fascinerende en energie vretende wedstrijd, waarbij de Edenaren steeds een puntje achter de feiten aanliepen.
De ruststand van 10-14 bleek nog geenszins beslissend, want Reehorst kwam via Yaniek van Montfort en Sjoerd Venendaal terug in de wedstrijd en Tim Lumenta en Paul Verhage tekenden voor de gelijkmaker. Invaller Arno Saarloos bracht de mannen van Marco Meijeringh zelfs op voorsprong (17-16) , waarna de wedstrijd richting gelijkspel leek te gaan, maar onzorgvuldig aanvallen en het echt verprutsen van goede mogelijkheden deed Reehorst de das om en moest een kleine nederlaag geaccepteerd worden.
Reehorst miste door allerlei omstandigheden een viertal spelers en dat was zeker van invloed op het verloop van de wedstrijd.
Volgende week speelt Reehorst de laatste wedstrijd van de competitie in Arnhem tegen UDI en dan kan de balans van dit seizoen worden opgemaakt en hopelijk plannen voor de toekomst.
 

Heren2  Reehorst-UDI  20-17

Heren 2 is op doelsaldo kampioen van de derde klasse Oost. Vooraf werd gerekend op een stug verdedigend UDI met veel ervaring en lengte en kracht en een hele goede keeper.
De wedstrijd ging lange tijd vrijwel gelijk op, met een licht voordeel voor Reehorst. De met kramp spelende Michael van Zetten was beslissend met zijn onderschepping een paar minuten voor tijd, hij scoorde niet minder dan elf doelpunten en was met afstand The Mann of the Match.   Jeffrey hield heel veel ballen tegen en zorgde ervoor dat wij niet op achterstand kwamen, zeker omdat wij veel kansen om zeep hielpen. A.s. zondag de laatste wedstrijd tegen Achilles!

Scores: Michael van Zetten 11 x, Maurice van Montfort en Martijn de Wit 3x, Wouter Paus 2x en Ramon Tettero 1x.