Wedstrijdverslag zondag 11 oktober 2015

Verslag weekend 11 oktober  2015
 
Heren-1:  Quintus-Reehorst  15-15
De mannen van HV Reehorst blameerden zich in het kleine doch pittoreske Hengelo Gelderland.  Misplaatste arrogantie, van wij worden wel  effe kampioen, wordt door tukkers niet op prijs gesteld, zij gooien er meteen een schepje bovenop.  Slechts een puntje werd er meegenomen, wellicht een goede waarschuwing zo in het begin van het seizoen.

Jongens C : Quintus-Reehorst : 10-25

Jammer dat de heren niet na onze C boys speelden, dan hadden zij met eigen ogen kunnen aanschouwen hoe dit varkentje werd gewassen.  Onze jongens begonnen meteen scherp en namen een kleine voorsprong. Quintus kwam wel terug, maar via goede combinaties en het aanspelen van de cirkel die of zelf doorging of kaatste met de inkomende opbouwers werd de score regelmatig uitgebouwd.  
Volgend weekend is het alle hens aan dek, want dan komt nummer 1 (Borhave) op bezoek en die gooiden er in twee wedstrijden al  71 doelpunten in.  Een mooie testcase, waar wij staan.

Dames Junioren B: Huissen-Reehorst : 1-13
Ruime overwinning deze keer, na de moeilijke wedstrijd van vorige week. Bij die wedstrijd raakte Mandy zwaar geblesseerd en is daardoor maanden uitgeschakeld!

D jeugdteams:
Beide teams ondervinden hinder van blessures, maar beide teams zijn toch in actie gekomen en de uitslagen van 9-8 en 13-7 zijn helemaal niet verkeerd.

De dames recreanten wonnen eerder deze week in Arnhem van Swift (11-19) en gaan gewoon verder waar zij het vorig seizoen mee zijn geëindigd.