Volle winst mannen en vrouwen HV Reehorst

De mannen wonnen met veel moeite van Hurry-Up en blijven daardoor op titelkoers (24-27), de vrouwen wonnen eerst donderdag de inhaalwedstrijd tegen Raalte en vervolgens zaterdagavond van Apollo en stijgen daardoor een plek op de ranglijst.

Hurry-Up (3)- Reehorst mannen regioklasse 24-27

De regionale klasse A kent gaat dit seizoen een bloedstollend slot tegemoet als de voortekenen niet bedriegen. De Edenaren begonnen de wedstrijd ijzersterk, kwamen op voorsprong, maar halverwege de eerste helft zakten zij ver weg en moesten zelfs toezien dat de Zwartemeerders met een kleine voorsprong gingen rusten.

Er moest een stevige donderpreek van coach Paul van Noesel aan te pas komen, om de titelkandidaat uit Ede weer uit de slaap te halen en onder leiding van een uitmuntende keeper Ferry van Leent lukte dat prima. De verdediging stond weer goed en langzaam maar zeker konden de mannen van Noesel de grip op de wedstrijd terugveroveren. Aanvallend kon cirkelspeler Jos Boers het nodige bijdragen en topscorer Jeff de Quay blijkt voor iedere verdediging moeilijk af te stoppen en zodoende kon Reehorst zonder echt in topvorm te zijn nog redelijk comfortabel finishen.

Zaterdagavond a.s. speelt Reehorst in eigen hal tegen DOS uit Emmer-Compascuum om 19.30 uur en kan dan de strijd om de titel voortzetten.