UGHV DS1 – Reehorst DS1

Zaterdagavond reisden onze dames af naar Ulft voor de wedstrijd tegen UGHV. Thuis was de wedstrijd geëindigd in een gelijkspel: 11-11. Zou het lukken om ook dit keer één of misschien wel twee punten mee naar huis te nemen?

UGHV had bij deze wedstrijd het grote voordeel dat zij, in tegenstelling tot onze dames, beschikten over veel wisselspeelsters.  Onze dames hadden, dankzij de versterking van juniorspeelster Marleen van Zetten, twee wissels op de bank. UGHV maakte hier slim gebruik van door de wedstrijd vooral te spelen op snelheid. In het eerste kwartier van de wedstrijd liepen ze door snel spel uit tot een 10-2 voorspong. Gelukkig kwamen de dames van Reehorst op dat moment beter in de wedstrijd en lukte het UGHV bijna niet meer om voor rust nog te scoren. De ruststand was 11-6.

Ook in de tweede helft speelde UGHV veel op snelheid, maar onze dames kwamen steeds beter in de wedstrijd. Er werd goed samengespeeld en ook verdedigend liep het beter. Ze zetten zich vol in en speelden een leuke wedstrijd. In de tweede helft hebben beide teams even vaak gescoord. Maar helaas lukt het de dames dus niet om van de achterstand terug te komen gingen ze zonder punten naar huis. Eindstand: 23-18

Scores:

Mariëlla 7
Sandra 5
Lotte 5
Jamie Lee 1