Toon Hermansschool en Elskamp naar Finale Ede Stad schoolhandbaltoernooi

Het Ede Stad Schoolhandbaltoernooi beleefde woensdag zijn derde speeldag en dat leverde bij de meisjes De Elskamp als winnaar op en bij de jongens de Toon Hermansschool.

Beide teams gaan overtuigend naar de finale op donderdag 4 maart in Sporthal De Reehorst en toonden zich ook nog eens uiterst schotvaardig en bleken over geweldige keepers te beschikken.

De meisjes van groep 7+8 van De Elskamp ontmoeten daar de Panta Rhei en de jongens van de Toon Hermans gaan het opnemen tegen de Franciscusschool dat drie weken geleden ook al veel indruk maakte.

Kortom:  de ongetwijfeld vele belangstellenden kunnen die avond rekenen op boeiende wedstrijden van vier enthousiaste en sportieve teams.

De tweede prijs bij de meisjes ging naar De Bongerd, die heel veel getraind hebben en een hele goede indruk hebben achtergelaten. De Jongens van de Bongerd  verdienden tien punten uit 6 wedstrijden en dat mag zonder meer heel goed worden genoemd.

Eigenlijk waren alle deelnemers een beetje kampioen, want er werd met volle energie gestreden en alle drie de sportdagen verliepen zonder noemenswaardige problemen onder leiding van zeer ervaren en ook zeer jonge scheidsrechters van HV Reehorst.

Stand van zaken woensdag 17 februari

Meisjes 7+8

1.    Elskamp
2.    Bongerd
3.    Franciscus 1
4.    Rietkampen
5.    Panta Rhei
6.    Franciscus 2

Jongens 7+8

1.    Toon Hermans 1
2.    Bongerd
3.    Elskamp
4.    Rietkampen
5.    Panta Rhei
6.    Toon Hermans 2
7.    De Kern 1

Op donderdag 4 maart a.s. is de finale van de meisjes 7+8 om 19.00 uur ( Elskamp-Panta Rhei ) en de jongensfinale 7+8 ( Toon Hermans – Franciscus)  om 19.30 uur
Op het spel staat een enorme wisselbokaal en nog een extra prijs en dat blijft nog een “big”surprise.