Spannend en vol laatste weekend van de competitie

Op zaterdag spelen de beide selectieteams hun laatste wedstrijd. Voor de dames is het erop of eronder om degradatie te voorkomen. De nummers 11 en 12 degraderen automatisch.
Maar, omdat er mogelijk extra degradatie komt vanuit de Regioklasse B, zullen ook de beide nummers 10 van de 2e klasse een beslissingswedstrijd spelen. Dus ook al wint dames-1 zaterdag van AAC, dan nog zijn ze niet veilig en moeten het daarna opnemen tegen Achilles.

Zaterdag neemt de herenploeg afscheid van Paul van Noesel en John Thiele. Zij hebben dit team in drie jaar tijd weten te brengen tot een goede middenmoot in de Hoofdklasse.
Gelukkig kunnen wij hierna ook hun opvolgers, Ger Prins met Leo de Wit als teamassistent voorstellen.

De twee wedstrijden worden hopelijk bijgewoond door een groot aantal sponsoren van onze vereniging. Zij hebben allen hiervoor een uitnodiging ontvangen. Na de wedstrijden kunnen zij onder het genot van een hapje en een drankje nog napraten in onze eigen kantine.

Zondag kan het gemengde C-team ook nog kampioen worden als zij de wedstrijd tegen Duiven weten te winnen. Wij verwachten dan ook vele supporters om deze jongens en meisjes aan te moedigen. Zij waren al periode kampioen en zullen bij winst door de vereniging gehuldigd worden.