Seizoen 2014-2015

De handbalclub Reehorst start dinsdag 2 september vanaf 18.00 uur de trainingen voor het nieuwe seizoen dat wellicht tot de belangrijkste van de laatste jaren zal behoren.
Uiteraard hoopt het bestuur dat kinderen die bijvoorbeeld met het Ede Stad schoolhandbaltoernooi hebben meegedaan, zich aanmelden voor trainingen en eventueel wedstrijden in competitieverband.
Nieuw dit seizoen is de oprichting van een heren junioren A team, waarvoor zich nog jongens kunnen opgeven (15-19 jaar) en een damesrecreantenteam, dat doordeweeks een aantal wedstrijden in competitieverband gaat spelen.

Sporthal De Reehorst

Het is heel goed mogelijk dat Reehorst na dit seizoen de oude maar zeer vertrouwde sporthal met dezelfde naam gaat verlaten ivm nieuwbouw van een topsportcentrum, wat ook zal betekenen dat de exploitatie van sportcafe De Spil tot een einde komt. Dat betekent voor het bestuur werk aan de winkel, omdat de financiering van de club voor een niet onbelangrijk deel op de inkomsten van deze kantine berust.

Ede Stad schoolhandbal

HV Reehorst wil ook dit jaar weer aan de slag met het schoolhandbaltoernooi voor basisscholen. Dit toernooi is al jaren een succesnummer en geeft kids van 8-11 jaar gelegenheid te trainen en kennis te maken met deze snelle en spectaculaire sport.

Voor iedereen

Handballen is voor alle leeftijden bij Reehorst vanaf 7-8 jaar en kennismaken kan op:

Iedere dinsdag en donderdag vanaf 18.00 uur in sporthal De Reehorst achter het Congrescentrum aan de Bennekomseweg)