Schoolhandbal is toekomst voor Reehorst

Volgende week eindigt de inschrijfperiode voor het schoolhandbaltoernooi en op dit moment zijn er 19 teams ingeschreven. Ik hoop dat er nog flink wat volgen, want in de goede oude Reehorst sporthal kunnen wij best wat kids onderbrengen.
Het toernooi van 2012 heeft diverse aanmeldingen bij onze club tot gevolg gehad en dat is weer belangrijk voor de bezetting en kwaliteit van onze jeugdteams, die er naar mijn mening goed voorstaan.

Trainingen op scholen

Inmiddels zijn de eerste trainingen deze week begonnen op basisschool ’t Palet, wat volgende week wegens succes wordt geprolongeerd en de Franciscusschool mag zich ook verheugen in onze komst. ( 5 november)
HV Reehorst mag zich bijzonder verheugen op de trainersstaf, die naar de scholen toegaan.
De afgelopen 2 jaar bestond die staf uit Wim Mackaay, Theo Bouwmeister, Ko Hovestad, Cees Klinkenberg, Maurice van Montfort en Leo de Wit  en daar is thans Wim de Man bijgekomen, die deze week voor het eerst heeft deelgenomen. Verder zijn er nog spelers van HV Reehorst die af en toe meedoen of invallen. Een van die jongens is Dylan en laat hij nu net deze week van zijn scooter vallen en een forse blessure oplopen. Basisschool De Kern had hem al als stagiaire “ingehuurd”voor handbaltrainingen dus dat is gewoon dikke pech. Ik hoop dat Dylan weer snel herstelt en van deze kant uit sterkte!
Onze trainers hebben vaak een intensieve band met een bepaalde school. Zo is Wim Mackaay kind aan huis bij de Kern, Ko Hovestad bij de Bongerd en is Theo soms te gast bij Calluna of Koning Davidschool en ben ik zelf al meer dan 20 jaar betrokken bij de Franciscusschool.
Een paar jaar geleden werd de Toon Hermansschool kampioen van Nederland met een trotse Maurice als trainer. Mooi toch?

Bewegen is belangrijk!

Handbal is voor kinderen een supersport, immers alle bewegingsgebieden komen aan bod, teambuilding wordt automatisch meegenomen en het plezier op de Reehorst toernooidagen is geweldig. Indien jullie dit lezen en jullie school is nog niet aangemeld, vraag dan aan jullie sportdocent of dit alsnog kan. Het aanmeldingsformulier staat op deze site en wij verzorgen ook trainingen. Doen!!!
Tot vandaag zijn de volgende scholen ingeschreven:
De Kern-Dalton Rietkampen-Palet-Franciscus-Calluna en De Bongerd.
Volgende update: half november