Samenvatting weekend 9 en 10 januari 2016

Handballers op koers naar topper komende zaterdagavond

Alle teams van Reehorst winnen dit weekend!

HV Reehorst heeft de eerste wedstrijd van 2016 volledig gedomineerd. Het op de vierde plaats staande Erica ’76 uit Dieren kon de Edenaren niet bijhouden, hetgeen al in de eerste helft met een ruststand van 10-19 tot uitdrukking werd gebracht.  Na rust speelden de Edenaren de wedstrijd rustig uit, zonder in de problemen te komen.

Jeff de Quay mocht voor het eerst sinds zijn overkomst vanuit Arnhem weer meespelen, werd meteen geconfronteerd met een straffe  mandekking, maar mede daardoor konden zijn teamgenoten veelvuldig profiteren, zoals  Jos Boers en broertjes David en Paul Pintus. Een groot deel van de selectie van de nummer twee van de competitie,  Quintus uit Hengelo (Gld),  zat op de tribune,  later op de zondag wonnen zij van HV Duiven en dat betekent dat de handballers sinds lange tijd weer mogen hopen op volle tribunes a.s. zaterdagavond om 20.30 uur. Juist deze week mochten de spelers van Reehorst een Music box in ontvangst nemen van de firma Media Markt, zodat deze avond zal worden opgeluisterd met stevige muziek, zodat de spelers volledig opgepept uit de startblokken zullen verschijnen.

Scores:
Jos Boers 8x, Jeff de Quay 6x, Tim Lumenta 5x, Paul Pintus 4x, Davis Pintus en  Michael vd Berg 3x, Yaniek van Montfort 2x,Daniel Laverman en Sytse Kamminga 1x

De dames senioren van Reehorst wonnen hun uitwedstrijd met 12-21 van Loo. A.s. donderdag spelen deze dames een oefenwedstrijd tegen de Wageningse Studentes aanvang om 20.00 uur.
Reehorst bezet de vierde plaats, twee punten achter twee koplopers.

Overige teams:

Heren-2 won onder het toeziend oog van een deel van de heren selectie eenvoudig van UDI-3 . de uitslag 17-37 spreekt voor zich. Bij Reehorst speelden Luc en Laurens een prima wedstrijd. Heren twee staat ongeslagen bovenaan, inmiddels 6 punten boven nummer twee Huissen!

D1 won uit van Erica met 1-13. Helaas kon de D2 wedstrijd niet doorgaan ivm ziekte enz. De wedstrijd wordt ingehaald.

De heren junioren A wonnen toch nog gemakkelijk van Duiven met 32-22. Een raadsel hoe dit team een paar weken geleden nog verloor van deze gasten. Robin  Kars had maar weinig kansen nodig om er vier te scoren en Erem zat ook op 100 %. Na een moeizame eerste helft werd de tweede helft wat levendiger en het fraaie vliegertje met Stefan en Laurens in de hoofdrol deed het handbalhart weer goed.

Scores: 
Luc 8x, Stefan 6x, Robin 4x, Chris en Laurens 3x, Thomas en Kerem 2x  Jason en Erem 1x.

Onze dames junioren B wonnen met 5-4  van Grol en misten nogal wat spelers , die geblesseerd moesten toekijken.  De inzet was prima en daardoor konden jullie de punten nog net in eigen huis houden!