Samenvatting weekend 8 november 2015

Zondag 8 november:
Heren 2 en Dames junioren B mede koplopers!
Het tweede mannenteam dat ter elfder uren werd ingeschreven pakte door een goede overwinning op medekoploper Erix-2 de eerste plek op doelsaldo!
 

 1. Reehorst            4-8
 2. Huissen              4-8
 3. Erix                    5-7

Volgend weekend wordt de eerste uitwedstrijd gespeeld, eens kijken of het dan ook nog feest is.

Dames junioren B winnen met 11-4 van het altijd lastige Loo en staan samen en gezellig aan kop:

 

 1. FBC                   6-10
 2. Artemis/Gaz      6-10
 3. Reehorst           6-10
 4. Loo                   6-7

Jongens C : HCW-Reehorst:  6-12
Uitwedstrijden zijn altijd lastig en dat was vandaag ook het geval. Binnen vijf minuten stond er een 3-0 stand op het bord, doordat zij net wat pittiger speelden dan wij. Daarna pakten wij de draad op en stonden bij rust al vier punten voor.
De tweede helft was helemaal voor Reehorst, keeper Niels hoefde maar één keer te vissen en wij maakten er nog een paar. Wij probeerden ook de omloop te spelen ( middenopbouwer loopt om de linkeropbouwer heen en dat is natuurlijk ook leuk voor de trainers. Daar gaan wij vrolijk mee verder.
Stand:
 

 1. Udi-1                    6-12
 2. UGHV                   6-11
 3. Borhave               6-10
 4. Duiven                 6-9
 5. Reehorst              6-8
 6. Swift                    6-8

Er volgen nog heel veel spannende wedstrijden dit seizoen, mooi dat vandaag Bartosz zijn debuut maakte, deze week voor het eerst meegetraind en meteen aan de bak vandaag in het verre Winterswijk!

De dames senioren verloren opnieuw hun uitwedstrijd met twee punten verschil en glijden af richting middenmoot. De heren A jeugd speelden niet goed, kwamen niet echt in de wedstrijd speelden ook niet echt als team. Veel balverlies en te snel schieten en dat moet je tegen UDI teams nooit doen.  (18-26)