Samenvatting weekend 7 en 8 oktober 2017

Handballers Reehorst stellen teleur in Bergen aan Zee
31-22
 
Het verlies van de Edenaren bij Berdos was volgens trainer/coach Paul van Noesel te danken aan voldoende gebrek aan initiatief en daadkracht.  Volgende week volgt er een herkansing wederom in de buurt van de Noordzee in Castricum. Reehorst zal alle zeilen bij moeten zetten, om niet meteen in een situatie te verkeren, die afstevent op de laatste plek, zoals thans het geval is.

Heren B jeugd : Reehorst-DFS:  16-15
De boys van trainer/coach Jeff de Quay en Luc Lourens leken in de beginfase weggespeeld te worden door de Arnhemse fusieclub DFS (Swift Arnhem en AAC).  Reehorst begon zwak, met name de verdediging had moeite zich meteen in te stellen op de schotvaardige linkerkant. Via  2-7 en 5-10 achterstand werd er voor rust al een herstel ingezet. Na rust werd het spannend. Wouter scoorde drie keer achtereen en ineens was iedereen weer bij de les. De overhaalbewegingen van Marijn, werden succesvol en het centrale trio Niels-Stijn en Ruben met Jesse en Lars wisten de bal goed in de ploeg te houden. Het spelen van getrainde spelsituaties zoals een overgang leidde tot verwarring in de verdediging van DFS.  De laatste minuten werd de spanning voelbaar, want Reehorst kwam sensationeel op drie punten voorsprong met drie minuten te spelen, echter twee minuten later was de stand nog maar een doelpuntje verschil en de hectiek nam toe. Een fraaie redding van de dappere Reehorst keeper, Sander, betekende dat beide punten in Ede bleven. 
De boys speelden echt als team, de trainer heeft weer stof voor zijn training en de punten in Ede, Mooi toch?

Leuke wedstrijd E jeugd,
Leuke vlotte wedstrijd, je kunt zien dat de trainingen hun vruchten afwerpen. Zowel bij Reehorst als Udi speelden kids voor het eerst een wedstrijd als speler of als keeper en zij deden dat hartverwarmend.  Wat mij betreft spelen jullie iedere week zo.  Ik zag vier wissels op de bank, indien er meer kinderen bijkomen, wordt het tijd om een E2 team op te richten. Waarom niet?