Samenvatting weekend 28-29 november 2015

Zaterdag  28 november:
Heren senioren: Minerva-Reehorst: 23-29
De mannen van HV Reehorst hebben  zonder al te veel problemen de beide punten meegenomen uit Gaanderen.
Reehorst begon voortvarend en snelde naar een 2-5 voorsprong en bleef gedurende de hele wedstrijd de bovenliggende partij. Na een ruststand van 11-14 kwam Minerva tegen het eind van de wedstrijd nog terug tot 21-24, maar in de rommelige slotfase bleken de Edenaren toch wat sneller en effectiever in de afronding.
Scores: Yaniek van Montfort 8x,  Michael vd Berg en Jos Boers 5x, Daniel Laverman 4x, Martijn de Wit en Jeroen Schoonewille 3x en Tim Lumenta 1x.

Dames Junioren B
Als enige team speelde de B1 een thuiswedstrijd dit weekend. De tegenstander was Huissen B2 die bijna onderaan staan, maar de afgelopen twee wedstrijden hadden gewonnen. Ze hielden lange tijd redelijk stand door goed te verdedigen (ruststand 6-3, eindstand 10-5). Van onze kant had er meer druk gezet mogen worden in de aanval en meer gepraat mogen worden in de verdediging. De 10 doelpunten zijn door 6 speelsters gemaakt: Lisanne 3, Mayke en Lamyae elk twee doelpunten en Noa, Hajar en Mandy (die gelukkig weer mee kon doen) 1.

Duiven JC1 – Reehorst JC1
Reehorst startte uitstekend. Door goed te verdedigen en zelf te scoren, kwamen de jongens op een 0-3 voorsprong. Duiven had duidelijk moeite met de verdediging, en als ze er toch doorheen kwamen stond Niels of de paal hinderlijk in de weg.
Ook Reehorst had moeite met scoren, en dat leidde uiteindelijk tot een 2-6 ruststand.
In de tweede helft lag het tempo erg laag. Er werd nauwelijks meer gescoord, zowel Duiven als Reehorst scoorde 3 keer, waardoor de einduitslag 5-9 werd. Een verdiende overwinning, maar volgende keer toch iets meer snelheid in de aanval.