Samenvatting weekend 21 en 22 januari 2017

Zondag 22 januari
Stand:
 

  1. Reehorst            13-22
  2. UDI’96                  13-20
  3. Schuler/Dos      11-16

Handballers Reehorst verzuimen royaal bij UDI’96 : 34-28
Na de goed gespeelde bekerfinale afgelopen donderdag tegen HaStu ( verlies 24-25) waren alle ogen gericht op de topper UDI-Reehorst, een rechtstreekse confrontatie voor de titel.  De Edenaren konden met vier punten voorsprong een beslissende slag slaan, maar daar speelde het zondag zeker niet naar.  De balbehandeling was matig en de schoten op het doel deden pijn aan de ogen. Na een tien minuten een 8-3 achterstand.  Gelukkig ging het daarna beter draaien en met een tussenstand van 10-10 en een ruststand van 16-15 achter, was er eigenlijk nog niks aan de hand. De les uit de eerste helft was duidelijk niet goed verwerkt. Waar de Edese supporters dachten dat UDI rijp voor de sloop was, werd het pijnlijk duidelijk dat er bij de Edenaren toch wel het nodige mis gaat. UDI snelde naar een stand van 23-18 en zou die marge niet meer prijs geven. A.s. zaterdag komt DOS uit Emmercompascum naar Ede en ook deze ploeg kan zomaar kampioen worden, als zij het matte Reehorst verslaan. Het is zelfs mogelijk dat er drie ploegen bovenaan eindigen, dus de komende weken staan bol van de spanning en dat is zeker voor de handballiefhebbers goed om te weten.
Scores: Daniel Laverman en Jeff de Quay 6x, Jos Boers 4x, Remco van Dijk, Robbert van Oel en Sjoerd Venendaal 3x Jeroen Schoonewille 2x en Tim Lumenta 1x
A.s. zaterdag HV Reehorst om 20.40 uur in sporthal De Reehorst!

Heren twee wint verrassend van UDI-3 met 14-31!  Met dank aan Maurice, die voorkwam dat de wedstrijd eventueel zou worden afgelast.  Vlak voor aanvang werden er nog twee man afgemeld. Gaarne aandacht hiervoor, want ik vind dit niet echt oke! Alle spelers kwamen tot scoren, zoals Sebastiaan 4x en ook Kerem was op dat front actief. UDI beschikte over vier wissels maar wist dit niet voldoende te benutten.

Dames senioren verliezen met 32-24 van kampioenskandidaat Voorwaarts-2, 

Heren A jeugd en meisjes C verliezen eveneens.

De D jeugd kreeg 30 doelpunten om de oren in Houten en de jongens C speelden een vlotte wedstrijd tegen Duiven. Sander stond goed te keepen en de meeste boys (allemaal) kwamen tot scoren. De overwinning was al ingecalculeerd en de boys staan nu op de tweede plek en hoger kan niet meer!

De E jeugd staat na de grote overwinning meteen bovenaan! Goed samenspel en iedereen komt aan bod.