Samenvatting weekend 11 en 12 februari 2017

Mannen HV Reehorst op drempel kampioensschap

HVC-Reehorst Hoofdklasse A : 21-24
De handballers van HV Reehorst hebben de lastige uitwedstrijd bij HVC gewonnen met 21-24 en namen op prima wijze voorschot op de titel. De Edenaren stonden van meet af aan steeds een of twee doelpunten voor en keeper Bert Willemsen zag een stabiele verdediging voor zich heel hard werken, getuige de 6-11 voorsprong bij rust. Direct na rust sloeg toch de nervositeit toe bij 11-13, maar het missen van een strafworp door HVC en een doelpunt van de Edese keeper Willemsen, nadat de keeper was ingewisseld voor een veldspeler, was mogelijk het breekpunt. De zeven doelpunten van hoekspeler Remco van Dijk mochten er ook zijn.  In verband met de komende vakantieperiode speelt Reehorst pas op 11 maart in Amersfoort en bij winst kan de vlag bij Reehorst langzamerhand uitgehangen worden.
Scores: Remco van Dijk 7x, Jeff de Quay 5x, Jos Boers en Daniel Laverman 4x, Tim Lumenta, Sytse Kamminga, Sjoerd Venendaal en Bert Willemsen 1x.

Zaterdag in Ede:
D jeugd speelde tegen HVBS, deden enorm hun best en scoorde vijf doelpunten. De tegenstander 18 x en dus is er werk aan de winkel. Vooral de conditie en het durven schieten in het doel is een puntje van verbetering.
Heren senioren 2 : E & A-Reehorst  37-26
Het was de bedoeling dat de HJA en HS2 gezamenlijk naar Arnhem zouden reizen met vier wissels. Echter er heerst een Edese griepepidemie en er bleef 1 wissel over. De tegenstander had er helemaal geen en dus ging de eerste helft gelijk op, met licht voordeel aan Edese kant. De tweede helft waren wij uitgeblust, ondanks veel doelpunten van David.  Eren scoorde wederom en Roy keepte met hoofdpijn een prima eerste helft, de tweede helft was onze verdediging gatenkaas en dan is er geen houden meer aan.

Zondag alleen uitwedstrijden:
De E jeugd wint ruim in Herwen met 5 -12.
De dames senioren winnen verrassend hun uitwedstrijd in een prima partij met 17-22!

De heren A jeugd haalt de afgelaste wedstrijd in komende zondag!