Samenvatting weekend 1 en 2 april 2017

Mannen HV Reehorst overtuigen op slotdag competitie
Reehorst-Cometas: 33-24
De bal wordt hoog boven de cirkel gespeeld door rechter-opbouwer Jeff de Quay. Zijn maatje, linkeropbouwer Robbert van Oel start precies op tijd, hangt even boven de cirkel, pakt de bal en knalt vol in de rechterkruising, uiteraard gevolgd door een reactie van het publiek, dat de Edenaren deze laatste wedstrijd kwam huldigen voor het behaalde kampioenschap. Zo viel er meer dan voldoende te genieten, zoals de schitterende acties op de rechter en linkerkant, waarbij Sjoerd Venendaal en Remco van Dijk fantastisch op dreef waren en samen goed waren voor veertien doelpunten, waarbij sprongkracht als het ware tot kunst werd verheven.
Cometas liet zich zeker niet wegspelen, won afgelopen vrijdag nog verrassend, waardoor degradatie nog kon worden voorkomen, maar vooral in de laatste tien minuten werd weggespeeld door een ontketend Reehorst.

De Edenaren kunnen zich opmaken voor het nieuwe seizoen, waarbij de formatie van Paul van Noesel en de gisteren uitgezwaaide coach Michel Kwaaitaal aan de bak kan. Immers spelers komen en spelers gaan, het is voor Reehorst een hele uitdaging deze groep bij elkaar te houden.  Zeker is dat Reehorst ook het komend jaar verder gaat bouwen met zijn eigen jeugd, waar voortdurend in geïnvesteerd wordt en trainer Paul van Noesel verwacht door de promotie naar de tweede divisie ook een aanzuigende werking, omdat hoger spelen nu eenmaal aantrekkelijk is.

Het feest wat na afloop en huldiging van de mannen losbarstte in clubcafe De Spil is zeker voor herhaling vatbaar….

Scores: Sjoerd Venendaal 8x, Remco van Dijk 6x, Michael vd Berg en Daniel Laverman 4x, Jos Boers, Robbert van Oel en Jeff de Quay 3x, Tim Lumenta en Jeroen Schoonewille 1x.

Dames senioren verloren onnodig van CVO in een gelijkopgaande wedstrijd. Vooral twee!! Rode kaarten in de laatste tien minuten waren duidelijk teveel van het goede en de dames doen er goed aan hier nog eens op terug te kijken. Jammer dat het op zich redelijke tweede helft van het seizoen zo eindigt.