Samenvatting wedstrijden Reehorst week 8

Jongens en meisjes C jeugd scoren veel doelpunten!

Meisjes C jeugd : Reehorst-Minerva 16-9

De wedstrijd ging in de eerste helft gelijk op. Reehorst probeerde steeds de instartende hoekspelers te bereiken hetgeen een paar keer prima lukte. Ook de cirkel werd bereikt, maar het kwam ook wel voor dat deze door twee “man’gedekt werd en dan toch aanspelen wordt dan erg lastig.
De tweede helft werd nog even moeilijk want Minerva kwam op voorsprong, maar door goed met de wissels om te gaan werd e.e.a recht gezet. De Reehorst meiden werden ook wat feller en toonde zich uiteindelijk een stuk beter dan Minerva. Yaniek leidde de wedstrijd prima en gaf ook gewoon een zeven meter als dat aan de orde kwam.
 

Jongens C:  Reehorst- The Flyers: 24-19

Reehorst had nog niet eerder gewonnen van Flyers, kwam even op een 0-2 achterstand, maar daarna herstelde de ploeg zich goed en ging gedreven op zoek naar doelpunten. Reehorst heeft met de opbouwrij Stefan-Thomas en linkshander Robin een prima opbouwrij en de overige spelers laten zich zeker door dit trio meenemen en naar hogere sferen brengen.
Het leuke is dat iedereen voldoende kansen krijgt om te schieten en doelpunten te maken.
Eren miste eerst een paar kansen, maar later in de wedstrijd schoot hij met scherp, maar zou met een valworp nog meer kunnen en eigenlijk moeten scoren. De schotkracht van Robin is een gevaarlijk wapen en ik zag Thomas de een tegen een situatie prima uitspelen. Lars en Ruben houden het veld goed breed en jongens als Avi en David die heel beweeglijk zijn passen prima in dat team. In het doel keept Roy een betrouwbare partij en doet wat een keeper moet doen nml zoveel mogelijk ballen pakken. Stefan is een echte teamplayer, die dit team als geen ander kan dragen, laat de andere spelers vooral naar zijn spelopvatting kijken en daarvan leren. Kortom: de maand februari is door onze C jeugdteams uitstekend afgesloten.