Samenvatting wedstrijden Reehorst week 8

Laatste Nieuws

A.s. woensdag voortzetting van het Ede Stad Schoolhandbaltoernooi voor de groepen 7 en 8

Dames senioren op kop en HJB verliezen van Huissen!

Reehorst – Havas (26–32)

Met nog 6 wedstrijden te gaan, heeft de volledige herenselectie per direct het vertrouwen opgezegd in trainer/coach Ger Prins. De chemie tussen Ger en de spelersploeg is er niet meer. De spelers hebben aangegeven zelf invulling aan de rest van het seizoen te geven.
Het bestuur heeft aan de wens van het team gehoor gegeven en donderdag 23 februari in goed overleg afscheid van Ger Prins genomen.
Voor beide partijen kwam dit niet geheel als een verrassing; beide hadden echter liever gezien dat Ger het seizoen nog had afgemaakt.
Robbert van Oel fungeerde zaterdag ook als coach. Een vertegenwoordiging van de spelersgroep gaat op korte termijn met het kader van Reehorst in overleg voor de overige vijf wedstrijden.

Met Bert Willemsen de hele wedstrijd onder de lat, was het een pittige, maar sportieve wedstrijd. De mannen vochten weer voor wat ze waard zijn. Ook Leon van der Weele kreeg in de eerste helft voldoende speelminuten. De kracht van Havas zat vooral in de break-outs en daar werd onvoldoende tegen opgetreden.

Op dit moment loert het degradatiespook nog steeds. Gelukkig voor onze mannen verloren ook de nummers 8 t/m 10 hun wedstrijden; Reehorst staat momenteel 2 punten onder de nummers 9 en 10. Hierdoor zijn er nog kansen in de laatste 5 wedstrijden om toch het hoofd boven water te houden.

Flyers-Reehorst (12-17)

Onze dames speelden in Wyche, fris van de lever en onze correspondente Evelien meldt dat de vele breaks van o.a. Marielle en Sandra duidelijk teveel van het goede was voor de tegenstander. Kim en Lotte overliepen met enige regelmaat de verdediging van The Flyers en zelfs een bal recht op het gezicht van keepster Evelien mocht de pret en de volle winst niet drukken.
Reehorst zomaar bovenaan echter wel met een wedstrijd meer gespeeld dan HaStu.

Huissen-Reehorst (HJB)

Een flinke tegenvaller voor onze B boys en dat wel in de strijd om het kampioenschap. Huissen bleek wat te sterk en Reehorst miste teveel kansen.
De maand maart wordt dus spannend voor Reehorst, dat nu de tweede plek inneemt.