Samenvatting wedstrijden Reehorst week 7

Minerva-Reehorst ( heren 1e klasse afdeling)

Uitslag: 16-28 ( 8-15)

De mannen van HV Reehorst lieten vanaf het eerste moment weten, dat zij voor de twee punten naar Gaanderen waren gekomen. Met de herstelde Sjoerd Veenendaal in de gelederen en een actieve rol voor de andere youngster Yaniek van Montfort, snelden de Edenaren naar een 1-5 voorsprong. Reehorst combineerde vlot en vooral de beide hoeken profiteerden. Mike vd Berg, Martijn de Wit en ouderwets fraaie doelpunten van Dave Meijeringh gaven een geruststellende tussenstand van 7-13 en vlak voor rust kwamen Veenendaal en Erik van Setten nog door met een ruststand van 8-15.
De tweede helft werd nooit meer een echte wedstrijd en kon keeper Gerard Haalboom zich onderscheiden met twee gestopte strafworpen. Alle spelers van Reehorst kwamen tot scoren.
 

Heren B jeugd : Reehorst-UDI’96

De eerste tien minuten werd prima spel van Reehorst onvoldoende  beloont met doelpunten en dat bepaalde eigenlijk het verloop van deze gelijkopgaande wedstrijd. De laatste tien minuten van de wedstrijd werd er in de aanval teveel geforceerd en was de kleine nederlaag terecht.
 

Heren 2  vs  Apollo 22-14

Heren 2 doet nog volop mee in de strijd voor de bovenste plek, maar anders dan de uitslag vermoedt was het een moeizaam middagje.
Het missen van opgelegde kansen, hield de tegenstander in de race, maar bij rust was er toch een gaatje geslagen van 3 doelpunten.
Na rust leefde de wedstrijd ineens op hetgeen leidde tot een ruimere voorsprong. Apollo knokte zich letterlijk en figuurlijk door de wedstrijd, zodat het toch tot het einde een vechtwedstrijd bleef.
De volgende wedstrijd is op zondag 9 maart in Arnhem tegen ESCA en dan moet er echt een tandje worden bijgezet.
Man of The Match was Jeffrey die ons heel lang op de been hield, toen het allemaal wat tegenzat.