Samenvatting wedstrijden Reehorst week 7

Slechts drie wedstrijden deze week maar wel met gevolgen:

Heren 1 verlies met 1 punt verschil van CSV en dat nog wel in de laatste minuut. Dit soort wedstrijden zijn zo langzamerhand de standaard in de tweede divisie A en het is de kunst om in die laatste fase van de wedstrijd aan de bal te blijven. Met nog 40 seconden te spelen met een stand van 28-28 kwam Reehorst in balbezit en tsja… dan mag het eigenlijk niet meer mis gaan.

Heren 2 speelde op hetzelfde tijdstip als de mannen van 1 in Nijmegen tegen HaStu. Een merkwaardige wedstrijd met een nog gekker einde, maar de 23-23 deed wel recht aan de inzet die onze heren leverden. Tien seconden voor tijd stonden team 2 nog achter, nam de bal over en gingen in de break. Ramon kreeg onderweg naar het doel kramp en kwam ten val, de scheidsrechtster dacht aan een overtreding en floot voor een vrije worp, maar de coach van Reehorst gaf aan dat het toch wel en zeven meter moest zijn en zijn “advies” werd overgenomen en de vrije worp werd gepromoveerd tot een zeven meter en dat was een eenvoudig klusje voor Maurice. Man of the Match was Georgios die een prima wedstrijd speelde, ondanks een week met griep en nogmaals,  aan de inzet en passie van de heren mankeerde helemaal niets. Heren-2 door dit resultaat prima op koers voor de tweede plaats in de ranglijst.

UDI-Reehorst ( HJB1) 16-24
Onze heren junioortjes hebben met een prima overwinning in Arnhem, aangetoond de nederlaag van vorige week goed verteerd te hebben. Sterk werk van dit team en de coach, die nog rood kreeg van de scheidsrechter vanwege zijn opmerking om vooral normaal te blijven fluiten. Waar heb ik dat nog meer gehoord?

Dinsdag geen jeugdtrainingen en volgende week komt iedereen aan de bak.