Samenvatting wedstrijden Reehorst week 6

Zaterdag 8 februari

De wedstrijd van HS1 werd afgelast, omdat Swift niet in staat ( of geen zin) hadden op de zaterdagavond naar Ede te reizen. Jammer want dat kost toch al snel euro 125,= aan zaalkosten en mogelijk minder inkomsten aan de bar/loterij.

Dames senioren wonnen hun eerste uitwedstrijd van dit seizoen en wel met 10-20. Coach Paul was heel tevreden over de inzet en ook over de scheidsrechter en dat is een mooie opsteker voor dit team, dat toch wel geplaagd wordt door blessures.

Onze meisjes C waren vorige week de heldinnen door van nummer 1 te winnen, maar je moet een feestje nooit te lang vieren, want de dames waren niet in beweging te krijgen en dan kun je ook niet scoren. De nederlaag van 10-6 was het gevolg.

De jongens C verloren van Swift en dat is in deze klasse geen wonder. 20-9 is wel een pittige nederlaag, maar hopelijk leerzaam.
 

Zondagmiddag 13.00 uur

Onze D kids speelden een bijzonder leuke wedstrijd. Eigenlijk kwam bijna iedereen tot scoren en Iris en Noah zelfs meer dan 1.
Leuke een/tweetjes en een keeper die goed stond.  Reehorst scoorde 20 doelpunten en dat is natuurlijk wel voldoende voor een ruime overwinning.

HJB: Reflex-Reehorst (17-22)

Een stevig end rijden en dan twee punten mee nemen is altijd lekker. Jullie zijn goed bezig op de training, doorgaan zo! A.s. zondag dus de topper tegen de nummer 1 UDI’96 ga ervoor!!