Samenvatting wedstrijden Reehorst week 6

Laatste Nieuws

Meisjes D jeugd speelt woensdagmiddag mee met het schoolhandbaltoernooi en wel buiten mededinging. Yasmin Gervig Nelander (DS) gaat die middag coachen en haar nichtje gaat ook mee doen. Kijken dus!!!

Zaterdag 11 februari brachten ons twee nederlagen voor de heren 1 en 2 en een fraaie overwinning voor de dames van HV Reehorst.

Achilles-Reehorst 40-10

U leest het goed, een complete veegpartij was ons deel. Nadat Wouter (blessure) Daniël en Jos deze week afhaakten, werd de situatie nog beroerder, doordat Paul na de warming-up aangaf niet te kunnen spelen wegens rugklachten.
Ramon was wel van de partij en met Leon in de basis op de uitstap ging Reehorst vol goede moed van start. Jammer dat Robbert ook last kreeg van zijn rug en daardoor niet tot goede schoten kon komen. Na tien minuten ( 6-2 ) werd al duidelijk dat wij deze partij niet konden winnen. Na een 19-6 ruststand werd de beker tot de laatste druppel leeggedronken, want in de laatste seconde vloog nummer 40 van Achilles erin.
Volgend weekend en vrij en dan maar hopen dat de fitheid weer wat terug is.

Reehorst 2-UGHV-2

Onze correspondent meldt een leuke pot handbal, een van de betere dit seizoen. Na een verrassende 4-0 voorsprong  werd er toch een 22-30 nederlaag geïncasseerd.

Winst dames Reehorst met vier punten verschil

Aardige wedstrijd en redelijk eenvoudig gewonnen. De tweede plaats is stevig in handen

Zondag 12 februari 2012 ( 27—22)

Reehorst B – UGHV B

De “topper”van de dag was natuurlijk de wedstrijd van de Heren B jeugd tegen UGHV. Dit team heeft vorige week gestunt door UDI te verslaan en daardoor blijft deze competitie spannend, mogelijk tot de laatste wedstrijddag. Beide teams besloten om niet te verdedigen en daardoor regende het doelpunten. Het aanvalsspel van Reehorst was effectief. Kerem was enorm op schot op de linkerhoek en de acties naar de cirkel ( Joost) mogen er ook zijn. Ik noteer veel stops van Reehorst keeper Jesper met name bij het begin van de tweede helft. Brandon met een fraai lobje en Freek van de linkerhoek waren in de tweede helft op dreef en Jason kwam regelmatig door vanuit de opbouw. Reehorst speelde geduldig met op de M/O Luuk die het spel goed verdeelde en zichzelf uitschakelde ten faveure van zijn ploeggenoten.
Joost pakte op het goede moment zijn scores ( 3 x ) ver in de tweede helft en blijft lastig te verdedigen. Kortom nog vollop kansen voor onze B Boys.

Reehorst D-Swift Arnhem D ( 9-7)

Levendige wedstrijd met prettig veel doelpunten in een gelijkopgaande wedstrijd. Onze D’tjes schoten eerst veel tegen de keeper of vlak in de buurt of over maar na een poosje kregen wij door dat laag schieten heel goed werkt.  Wouter vond ik verrassend en het doelpunt van Iris deed mij veel goed. Sander keepte goed en werd ook prima vervangen door een van de meiden van dit complete team.

Heren A jeugd:  Erica- Reehorst 13-16

De blessure van Yaniek en een wat gemakzuchtige houding werden volgens coach Rob onze junioren bijna fataal in de uitwedstrijd in Dieren.
De A boys werden net op tijd wakker en gingen alsnog met beide punten richting Ede.