Samenvatting wedstrijden Reehorst week 51

Samenvatting week 51 en 52

De laatste wedstrijddag van 2013 leverde nog twee uitslagen op. De jongens C van Reehorst verloren kansloos van Flyers, de meisjes C sloten geheel in stijl van dit seizoen af met een forse overwinning in Gaanderen.

Meisjes C:  Minerva-Reehorst :  6-17

Volgens onze verslaggeefster ter plaatse dachten onze meiden dat de vakantie al was aangevangen, het tempo lag aanzienlijk lager dan de afgelopen weken en dat is dan gemakkelijk verdedigen. In de thuiswedstrijd hanteerde Minerva een 3-2-1 verdediging, nu probeerden zij het met een 5:1 systeem.
Minerva wilde op deze wijze zowel Lotte, als Lisanne uitschakelen, dat lukte niet echt, want de score liep toch nog regelmatig op tot 17 doelpunten en slechts 6 tegen.
Hoekhalen, wisseltjes en namen noemen, het zat er de afgelopen weken allemaal in, afgelopen zondag ietsje minder, maar de meiden weten nu dat 100% inzet altijd de basis is van succes en dan komen de getrainde systemen er vanzelf uit.
Meisjes C eindigen 2013 met een fraaie tweede plaats, slechts 2 punten achter koploper Angeren en die komen over een paar weken naar Ede toe. Mooi toch???

Kort overzicht 2013

Dat onze jongens jeugd en mannenteams  het moeilijk zouden krijgen was geen echte verrassing. Immers de vele opzeggingen over de hele linie in de afgelopen zomer heeft in feite alle teams benadeeld. Daar is nu eenmaal weinig tegen te doen. Wat ik wel jammer vind is dat ook tijdens dit seizoen al spelers (dreigen) af te haken. Ik vind dat als je “tekent” voor het lopende seizoen en je raakt op een of andere wijze de motivatie kwijt, praat dan eens met jouw trainer/coach of een lid van het bestuur. Plezier is het belangrijkste, maar je hebt ook te maken met jouw teamgenoten, trainer coach en die komen op deze wijze in de knel te zitten.
Ik hoop dat iedereen beseft dat wij in ieder geval met z’n allen tot eind juni lid zijn van Reehorst. Dat geeft ieder lid bepaalde rechten, maar uiteraard ook een paar verplichtingen, zoals het spelen van competitiewedstrijden. Dat is geen vrijblijvend iets, maar gewoon een verplichting.
Ik verneem dat Reehorst erin geslaagd is de D jeugd in een andere competitie te plaatsen, hulde voor de inspanning van ons WS. Deze kids trainen heel goed en zij verdienen het in een leuke en liefst gelijkopgaande competitie te spelen. Positief is dat de HJB met een nieuwe keeper aantreden. Voor de jongens C wordt het nog even doorbikkelen in deze voor jullie zware competitie. Niet teveel naar de uitslagen kijken, maar gewoon weer voor iedere wedstrijd gaan en hard trainen.
Heren-1 en 2 zullen alle zeilen bij moeten zetten, hopen dat de blessures snel “over “ zijn en vervolgens de koppen bij elkaar steken en nadenken over de toekomst 2014, wat mij brengt om jullie allemaal een sportief en gezond jaar toe te wensen!!

Donderdag 2 januari oliebollentoernooi!