Samenvatting wedstrijden Reehorst week 50

Het laatste competitie-weekend van 2012 is toch een gedenkwaardige geworden.
Er moesten bergen werk verzet worden. Op vrijdagmiddag om 12.00 uur ging de kantine open en sloot meer dan 12 uur later! Vervolgens ging ons cafebedrijf op zaterdagochtend weer open om wederom midden in de nacht te sluiten en om alles en iedereen te bedienen ging ons full-continue bedrijf op zondagochtend weer vrolijk open en sloot na de wedstrijd van Ajax.
Hulde dus voor die vrijwilligers die echt een topweekend voor de kiezen hadden. Verder kwam de scheidsrechter van de DJA en HS2 te laat en moesten een paar forse wijzigingen worden toegepast, teneinde iedereen naar de uitwedstrijden te krijgen met geleende auto, in te vallen met fluiten etc. Kortom echt TOP van jullie dat alles uiteindelijk nog op zijn plekje viel.

Zaterdagavond

Onze dames hebben een unieke kans laten liggen verder van de laatste plaats te komen en verloren jammerlijk met twee puntjes verschil. Op doelsaldo is Reehorst nu laatste.

Heren-1 en Unitas maakte er een vermakelijke wedstrijd van en het slot drie seconden voor tijd was toch wel de slagroom op de taart.
Onze mannen staan op een prima vierde plek en kunnen met vertrouwen deel 2 van de competitie ingaan.

Zondag

Een absolute topdag voor onze jeugdteams. Niet minder dan vier teams moesten aantrden in Arnhem tegen het gevreesde UDI’96 en laat nu alle teams met een fraaie overwinning thuiskomen?

D jeugd won heel fraai en staat nu met 10 punten uit 10 wedstrijden prima in de middenmoot.
C meisjes wonnen heel fraai en zijn nu definitief  winterkampioen, een uitstekend resultaat.
C2 , die zo hard willen trainen en rennen enzovoort enzovoort wonnen met 5-10  en dat was de derde overwinning. Klasse !
De HJB1 hebben het altijd zwaar in Arnhem, want zij zijn de te kloppen ploeg. Reehorst won toch nog ruim met 14-20 en bezet de tweede plaats achter Achilles.

De HJB2 speelde de eerste helft prima tegen AAC, maar moesten in de tweede helft buigen voor de betere tegenstander.

DJA wonnen voor de tweede keer achterelkaar en staan keurig in de middenmoot. Pittige wedstrijd zondag, maar er werd strijd geleverd!

HS2 speelde een “bagger”wedstrijd tegen Groessen wonnen wel, maar snel vergeten. Sportief dat Harry met Groessen meedeed. (26-23)
HS 2 staat virtueel op een tweede plek, maar is nog heel ver van een eerste. Dan moet er eerst getraind gaan worden…..