Samenvatting wedstrijden Reehorst week 5

Meisjes C : Reehorst-Angeren 13-9

Het was een topweek voor onze meiden, want eerst mocht een deel van het C team meespelen in de oefenwedstrijd van de dames senioren tegen handbalschool Gelre ( Lotte) en dit weekend wonnen zij tegen de nummer 1 Angeren in een spannende wedstrijd. Coach Nicolien meldt dat sterk verdedigen en bijzonder goed keeperswerk van Rachel verhinderde dat Angeren tot scoren kwam. Dat lukte bij Reehorst aanzienlijk beter. In de tweede helft kwam Angeren sterk terug, maar dat was te laat om een punt mee naar huis te nemen.
Het was de tweede overwinning dit seizoen van Reehorst tegen Angeren, kennelijk wekt de koppositie van Angeren onvermoede krachten los bij onze mieden.

Stand competitie:
1.    Angeren    14-24
2.    Reehorst    14-22
3.    Groessen    13-20
4.    Udi    13-16

Volgende week alweer de wedstrijd tegen Groessen, maar ook de wedstrijd UDI tegen Angeren staat nog op het menu, later deze maand.

De wedstrijd van de dames senioren gecombineerd met C meisjes tegen de Gelre handbalschool heeft hier en daar wel wat ogen geopend hoe snel en effectief handbal gespeeld kan worden. Lotte speelde mee met de handbalschool en deed dat als een van de jongste prima en bij Reehorst speelden Rachel en Mandy en Lamyae en Lisanne mee.
Pittige wedstrijd, de dames spaarden elkaar bepaald niet, maar gelukkig bleef iedereen heel.
Mooi dat er ook gescoord werd door Lamyae en Lisanne!
 

Huissen- Reehorst D jeugd : 15-10

Twitter meldt een leuke wedstrijd met de eerste nederlaag van onze D jeugd in 2014.
Geen probleem, want wij weten wat verliezen is en komende week weer lekker aan de slag op de training. De meeste kids van de D jeugd waren afgelopen week superactief tijdens het schoolhandbaltoernooi met Calluna of Reehorst en a.s. zondag komt Groesbeek op bezoek.
Overigens boys van de Calluna:  De Bongerd is vastbesloten de beker te winnen op 6 maart, dus alle hens aan dek…