Samenvatting wedstrijden Reehorst week 49

Heren eerste klasse:  HaStu-2  –  Reehorst

Reehorst is er voor de derde achtereenvolgende week niet in geslaagd een wedstrijd te winnen. Dit keer kwamen de Edenaren in Nijmegen niet verder dan een 26-26 gelijkspel.
De eerste minuten van de wedstrijd waren voor Reehorst, dat vlot naar een 2-5 voorsprong snelde, maar even zo gemakkelijk werd dit weer weggegeven. Bij rust stond de formatie van coach Marco Meijeringh twee doelpunten achter.
Direct na rust werd zelfs een achterstand van drie doelpunten genoteerd, maar langzamerhand kwamen de Nijmeegse studenten in ademnood en was het Reehorst dat wat beter ging spelen.
Echter onvoldoende om de wedstrijd definitief op slot te gooien. Een laatste fraaie actie van Reehorst uitblinker Yaniek van Montfort strandde op de uitstekende keeper van HaStu en werden de punten gedeeld.
Komende zaterdagavond speelt Reehorst tegen het Arnhemse UDI’96 het is te hopen dat er wat meer teamspirit bij Reehorst aanwezig is. De wedstrijd in Sporthal De Reehorst vangt aan om 20.35 uur.

Meisjes C :  Angeren-Reehorst 12-17

Onze speciale verslaggever meldt: Een uitstekende wedstrijd met vaste keepster Rachel weer onder de lat. Voor rust ging de wedstrijd gelijk op (8-8) met een prima verdediging. Nar rust werd Reehorst steeds sterker, fraaie combinaties en dito doelpunten en een ijzeren verdediging. Bij reehorst zijn er nu vier meiden die regelmatig tot scoren komen en M/O Francis, pikt inmiddels wekelijks haar doelpunt mee.
Reehorst bezorgde Angeren haar eerste nederlaag dit seizoen een topprestatie, waar iedereen trots op is. Reehorst staat derde op twee punten van koploper jawel”Angeren” .

Overige jeugd:

De heren B jeugd verloren nipt uit bij Achilles, De E jeugd won in een enthousiaste wedstrijd met 8-0 en de D jeugd scoorde 9 doelpunten en kregen er 15 tegen. Goede uitslag dus.

Heren-2 speelden uit tegen UDI’96 en dan lever je de punten eenvoudig in. Zeker tien vrije en gemiste kansen waren niet voldoende om de wedstrijd te winnen. Wel veel afzeggingen, maar Jan Willem was er voor het eerst dit seizoen weer bij en dat was de grootste winst.