Samenvatting wedstrijden Reehorst week 49

Zaterdagavond handballen in Ede en dat was geen pret. Eerst verloren de dames na een gelijkopgaande eerste helft en een tamelijk kansloze tweede helft. Evelien meldt dat er in die tweede helft wel redelijk verdedigd werd, maar aanvallend tekort werd geschoten en bovendien een paar strafworpen werden gemist. Marielle en Chantal wisten wel het net te vinden, maar het gebrek aan voldoende wissels kostte Reehorst de koppositie. HaStu op weg naar de titel!

Reehorst- Fortissimo (24-26)

Reehorst opende sterk en kwam met 6-0 voor en zag keeper Bert Willemsen een aantal goede stops maken. Later in de eerste helft slopen de Cothenaren dichterbij, ondanks een fraaie break van Wouter en dito doelpunten van Robbert van Oel en Rob Bosman. Ruststand 13-10
Niets aan de hand in de tweede helft, want ondanks mandekking op Robbert scoorden Tim en Jos, maar daarna brak een periode van zo’n tien minuten dat Reehorst niet tot scoren kwam.
Op de stand 22-22 ( Josha) leek van alles mogelijk maar 2 x twee minuten en het missen van een strafworp bleken fataal. Een nederlaag met gevolgen want Reehorst zag twee concurrenten voor een degradatieplaats weglopen tot vier punten!.

Zondag :

Eerst gekeken naar een leuke pot jeugdhandbal van onze C 1 kids. Reehorst speelde goed en met een prima en attente keeper Martijn. Goed opgezette aanvallen (hoek halen!), werden keurig afgerond door Stefan en Laurens en Lotte staat altijd wel op scherp. De afstandschoten van Lamyae en Lisanne waren geen pretje voor de keepster van Duiven. Mooie overwinning voor het hele team!

Dames Junioren A – Blauw Wit (32-3)

Leuke trainingspartij waarbij onze junioren allerlei trainingsoefeningen in praktijk konden brengen. Heel veel doelpunten voor en slechts 2 tegen. Geen echte wedstrijd, maar Reehorst heeft er het beste van weten te maken.

Heren-2 – AAC-1 (25-28)

De beste wedstrijd die ik van de heren-2 heb gezien. Met dank aan Bert die Michel in het doel kwam ondersteunen. De opbouwrij Camille-Martijn-Michael van Zetten ( wat een schoten en doelpunten) beviel mij wel. Leon en Ramon kwamen goed voor de dag, maakten hun acties en doelpunten en ik zag Jan-Willem ook weer helemaal opleven.
Leuke en zeer sportieve wedstrijd, dus doorgaan zo! Ik hoop dat het blauwe oog van Loek weer snel genezen is. Volgende week uit tegen CVO is belangrijk voor de onderste plek.

HJA: Apollo-Reehorst

Onze trouwe correspondent Jeffrey twittert: Een echte bikkelwedstrijd en onze HJA zijn winterkampioen!! Gefeliciteerd mannen en leiding van de HJA. Komende zondag dit jaar  netjes afsluiten in sporthal ’t Riet zover ik het heb begrepen.

Dinsdagavond:

Sjors Röttger gaat samen met de jongens B jeugd en hun trainers verder met het HV Reehorst opleidingsplan. Praktijkles in de sporthal om 18.30 uur en daarna is er nog een theorieles  in de kantine.