Samenvatting wedstrijden Reehorst week 47

Dames senioren: Reehorst-Loo 16-12

Een wereld van verschil of ons damesteam een thuis of een uitwedstrijd speelt. Loo begon de wedstrijd goed en had na een minuut of tien al met vier doelpunten verschil voor kunnen staan, maar een gemiste 7 meter en nog wat kansen verprutsen en het stond slechts 1-2.
Direct na het inbrengen van Sanne en Marit begon het bij Reehorst te lopen en werd de achterstand vlot ingelopen. De laatste tien minuten van de eerste helft werd er stevig aan de  noodrem getrokken ( zijwaarts verdedigen) en dat resulteerde in 7 meters, yellow cards en ook nog twee minuten straffen en een voorsprong voor Reehorst bij rust.
Na rust sloegen de meiden van het duo van Noesel/Nihof keihard toe met o.a. goed uitgespeelde kansen op de linkerhoek en de daarbij behorende scores.
Heel even werd het nog spannend, maar dat was meer te wijten aan het onvoldoende “lezen” van de wedstrijd, daar kan nog de nodige winst worden geboekt.
 

Heren eerste klasse:  Erica-Reehorst 27-24

De eerste nederlaag is een feit en waar vorige week voor gewaarschuwd werd is ook uitgekomen. Bij rust was er nog niets aan de hand voor de Edenaren (10-13 voorsprong) maar na rust ging alles mis. Het feit dat er geen scheidsrechters kwamen opdagen en dat Reehorst accoord ging met scheidsrechters van de eigen omgeving werkt ook niet echt mee aan een goed verloop van de competitie. Snel vergeten deze mispeer en volgende week de inhaalwedstrijd in Huissen zien te verbeteren.
 

Heren-2 Reehorst- ESCA-2:  29-20

Na een paar moeilijke weken met gelijke spelen en een nederlaag kwam Reehorst nu wat beter uit verf. Fouten worden er nog zat gemaakt en het maken van een doelpunt was voor rust nog best problematisch, want paal en lat stonden vaak in de weg, maar een doelpunt maken is ook gewoon goed richten en dat deed ESCA eigenlijk beter.
Volgende week een vrije dag voor het tweede, komt goed uit want de blessurelijst is vandaag weer uitgebreid met Loek, ik hoop dat het meevalt.
Sportieve wedstrijd, goed geleid door Robbert.
 

Jeugd:

Meisjes C waren veel beter dan UDI’96, ondanks dat de keepster en niet was.
Veel doelpunten en leuke acties en twee punten in de tas…

Jongens C kregen echt handballes van UDI.  De voorwaartse beweging zat er goed in en het schieten op het doel was prima. Reehorst schoot meestal in de buurt van de keeper. Goede les en een sportieve wedstrijd.

Gemengd D verloor net aan weer met 10-8. Goede uitslag!