Samenvatting wedstrijden Reehorst week 47

Zaterdagavond handbalavond in Ede met mannenhandbal met name door onze HJB jongens, die na de overwinning op UDI vorig weekend ook de nummer 3 aan de zegekar bond met een 22-14 overwinning. Een heel fraai resultaat en hulde voor het hele team!

Dat mannenhandbal werd helaas niet voortgezet door de heren 1 en 2, want HS2 verloor na een slechte eerste helft en een veel betere met 20-30 van Grol.

Heren-1  startte de wedstrijd tegen Aalsmeer heel beroerd, miste diverse kansen en na 6 minuten een 0-3 achterstand. Aalsmeer, met diverse oud eredivisie spelers in de gelederen speelde het spel aanzienlijk slimmer. Een kans is bij deze ploeg een doelpunt en bij Reehorst moest er soms wel 6 keer geschoten worden voor een doelpunt. Sjoerd Venendaal scoorde fraai twee keer uit de rechterhoek en had daar ook maar twee kansen voor nodig! en Yaniek mocht op de middenopbouw wat speelminuten maken.
Eerder gaf ik al aan dat beide herenteams in ieder geval over een voldoende aantal spelers kan beschikken en ik verwacht dan ook dat de resultaten toch zullen komen. Geduld hebben, goed trainen en vooral fitheid zijn hierin leading.

DS: Angeren-Reehorst (7-9)

Weinig doelpunten, maar wel twee winst punten. Reehorst nog steeds aan kop, maar HaStu loopt achter met het aantal wedstrijden.

We moesten zaterdag avond naar tegen Angeren in Gendt, het duurde even voor dat we het gevonden hadden. Uiteindelijk kwamen we aan in een afgelegen, saaie stille zaal. We speelden tegen bijna een heel A team, er waren maar 3 meiden van senioren.
De wedstrijd verliep dramatisch, we kwamen niet veel tot scoren maar Kim Nihof en Chantal Boksman wisten nog mooi te scoren. Verder is het een wedstrijd om snel te vergeten, gewonnen met 9-7.

Zaterdag 10 december komen de studenten uit Nijmegen naar de Reehorst.

Zondag

De heren A jeugd gingen op zondagmiddag in De Reehorst verder met het winnen van hun wedstrijden nu met 26-15 ! Doorgaan zo mannen, want jullie zijn de toekomst van mannen handbal in Ede. Apollo is de enige tegenstander, die jullie nog kunnen achtervolgen.

DJA: Paul twittert een nederlaag voor de DJA en een OBW dat verdiend bovenaan staat. Een goed moment om de tweede helft van de competitie nog een tandje bij te schakelen.

De C2 wint voor de tweede keer achtereen en als ik goed ben geïnformeerd is dit de laatste competitiewedstrijd van de C 2 voor het jaar 2011! Ik vind dat jullie met coach Jorg een prima 1e helft hebben gespeeld. In januari komt er een nieuw programma!

Zaterdagavond speelden de Jongens B de 2e wedstrijd van het seizoen tegen Achilles, dit keer in de Reehorst.
De wedstrijd was met vlagen spannend en met vlagen ook niet. Als Reehorst 4 doelpunten voorstond kakte het even in waardoor Achilles op 1 doelpunt kon komen en de spanning in de wedstrijd bleef. Uiteindelijk heeft Reehorst gewonnen met 22-14, zeer terecht.
Een leuke wedstrijd om naar te kijken met een sportief verloop.

Helaas is de wedstrijd van 18 december tegen Avanti vervallen, zij gaan naar een andere poule. Dit was dus de laatste competitiewedstrijd in 2011 van de Jongens B.