Samenvatting wedstrijden Reehorst week 46

Reehorst C 2 ontvangt nieuwe shirts en wint de eerste wedstrijd van dit seizoen (7-6)

Na een fraaie presentatie van de nieuwe shirts, was al snel duidelijk dat deze wedstrijd een spannend verloop zou krijgen. Helaas moest ik na de 1-1 naar Almere met HS 1, maar ik heb vernomen dat het een spannende wedstrijd was. Het vele en trouwe trainen van jullie is beloond. Dinsdag a.s. is er een bijzondere training en komen er ook nog eens trainers in opleiding kijken. Wij zijn goed bezig en gaan gewoon door waarmee wij bezig waren.
Gefeliciteerd Coach Jorg en alle kids!!

DS – Reehorst- Flyers

Reehorst speelde een aardige eerste helft en sloot deze af met een 9-3 ruststand. Scores o.m. van Sandra, Marielle en Joyce.
Helaas was dit niet voldoende om er een goede tweede helft achteraan te spelen. Het missen van drie strafworpen, en het raken van de paal (4x) deed Flyers terugkomen in de wedstrijd die uiteindelijk in een teleurstellende 14-14 eindigde.
Vier doelpunten scoren na rust is echt te weinig.

HJA Reehorst- Tyfoon 42-10

Dit was een persiflage op  een handbalwedstrijd en dan kun je maar het beste doen of het een trainingspartijtje is. Onze jongens deden dat ook met name de break/out werd geoefend. Ik denk dat Sjoerd kampioen break lopen is  en scoorde heel veel.
De dappere keeper van Tyfoon hield toch nog een paar “doelpunten” tegen, anders had de score richting 50 gegaan.
De boys van Reehorst hebben eigenlijk niets te zoeken in deze klasse. De jongste spelers van Reehorst A hadden wat mij betreft nog wel meer speelminuten mogen krijgen en zeker meer op het doel moeten schieten. Immers dit was toch een oefenpotje?

Havas- Reehorst ( 27-24)

Voor Reehorst zonder twijfel de beste uitwedstrijd van dit seizoen. Bij rust leidden de Edenaren met 12-13 en dat werd in de eerste tien minuten van de tweede helft keurig voortgezet (15-17). Maar na een rode kaart voor Josha en wat wissels kantelde de wedstrijd richting Havas en bleek dat conditie en schotkracht de laatste 15 minuten niet toereikend waren om de wedstrijdpunten mee naar huis te nemen.
Niettemin is de opgaande lijn nog intact en dat zal zaterdagavond in Ede tegen Aalsmeer tot uitdrukking komen.

Winst voor C 1 en B 1

Beide teams winnen overtuigend. Bij de B1 is 24-18 een heren senioren uitslag. Fantastisch gedaan tegen de medekoploper.

Verlies DJA tegen Groesbeek

Een 13-18 nederlaag in eigen huis nog wel is jammer, maar het is pas de eerste nederlaag. OBW gaat hier aan kop. Hard trainen en volgende keer beter!

Mooie wedstrijd bij de D jeugd.

Een ontzettend leuke wedstrijd, teleurgestelde gezichtjes ( en zo hoort dat ook) en een kleine nederlaag. Het vele publiek heeft genoten en handen stuk geklapt.

HS2 verliest en wint

Een zware nederlaag van onze HS 2 met een Franse debutant Camille. Toch is er zonneschijn na regen, want de wedstrijd van vorige week is omgezet naar een 0-10 overwinning en daarmee staan wij derde van onder. Knap gedaan mannen!!!