Samenvatting wedstrijden Reehorst week 45

Reehorst- FBC-2  (15-8)

Een pittige wedstrijd ditmaal tegen een FBC-2 dat zich niet zonder slag of stoot wenste over te geven. Onze dames hadden in het begin wat moeite op stoom te komen, maar wat later in de wedstrijd waren er goede combinaties en afrondingen. Reehorst speelde echt als team en pakte in de verdediging goed aan. Jammer dat de wedstrijd een onsportief karakter met diverse gele kaarten en twee-minuten straffen. Onze correspondent liet weten dat het jammer is dat Anuschka geblesseerd is, maar dat haar aanmoedigingen goed hebben geholpen!
Zaterdagavond wederom thuis tegen Flyers 1.

Heren-1 – Achilles (21-21)

De mannen van Reehorst hebben een prestatie van formaat neergezet tegen een sterk Achilles, met Wouter Beke en Harmen Voogd met eredivisie ervaring.
Jos Boers gaf het sein voor de aanval met een enorme knal en daarna keken vriend en vijand (verbijsterd) toe hoe Reehorst in een flow over de Apeldoorners denderden, met doelpunten van Remco 2x, Josha, Robbert en Paul en Jos die er heel veel zin in had. Ramon pikte op de cirkel 2 x de bal op en scoorde en Jos besloot een uitstekende eerste helft af met 14-10 voorsprong.

In het begin van de tweede helft knalde Daniel 2x raak vanaf de cirkel en een herboren Robbert en Jos 17-13. Nadat remco een 7 meter prima inschoot, werd het zo’n tien minuten stil aan het front en kreeg Achilles gelegenheid in de wedstrijd te komen en zo stond het rond de 23e minuut 19-18! De laatste minuten waren bloedstollend. Bert Willemsen hield Reehorst op de been, Jos scoorde 20-18, daarna 20-20 en Jos scoorde de 21-21, waarna een break-out van Achilles door de scheidsrechters werd teruggefloten wegens lopen.

In de kleedkamer werd keeper Bert met een applaus door zijn teamgenoten onthaald en dat was volkomen terecht. Onze Franse vriend Camille Doziac mailde mij: “This game was really good, with a really high level” en zo was het ook!

UGHV-2- Reehorst-2 (25-20)

Goede pot handbal van Reehorst. Tot 19-18 hielden wij heel goed stand, maar daarna zakten wij wat in. Toch zit er ook in deze groep progressie.

Heren A Jeugd Quintus-Reehorst ( opnieuw forse overwinning 12-27)

Om een of andere onduidelijke reden stonden er slechts 3 spelers bij het vertrek en moesten allerlei mensen gebeld worden. Een vervelende situatie, die gelukkig nog net goed is opgelost. Toch mag dit niet gebeuren, want voor hetzelfde geld verlies je met 10-0 wegens niet opkomen. Zaterdag a.s. spelen de HJA thuis tegen Tyfoon, eens kijken of het hard gaat stormen. Jeffrey twittert: prima eerste helft en een mindere tweede helft.

Dames junioren A ( Gazellen-Reehorst  7-13)

Paul van Noesel twittert: Goed keeperswerk en veel beweging in de tweede helft vormde de basis van een fraaie overwinning.

C 2 verliest in Arnhem van AAC met 7-3

Onze C2 met vrijwel allemaal nieuwe spelers heeft prima gespeeld. Het keeperswerk was heel goed. Jammer dat wijzelf  nog teveel op de keeper van de tegenpartij schieten. Vandaag debuteerde Hajar Aznadi en zij deed dat heel verdienstelijk.

C 1 volgt nog…..

D Jeugd wint met 6-2 van Angeren,

Jongens B

De voorbereiding liep een beetje anders dan normaal door de uitloop van 15 minuten van de wedstrijd ervoor.
Een wedstrijd die begon met het ontbreken van 4 spelers passen en een verkeerd ingevuld wedstrijdformulier aan de kant van de tegenstander beginnen we de wedstrijd
onder dwang van de scheidsrechter, dus groot protest aan onze kant.
Dankzij goed werk op de cirkel in de aanval en beter verdedigen in de 2e helft hebben de jongens B in Wijchen toch gewonnen van The Flyers met 15-18.