Samenvatting wedstrijden Reehorst week 44

Winst dames Reehorst op Groesbeek

Blijdschap bij onze dames senioren op de zaterdagavond, want na vele trainingen/oefenwedstrijden en drie nederlagen op rij in de competitie werd redelijk overtuigend gewonnen van Groesbeeks Glorie-2.

In de eerste helft probeerde Reehorst met een hoog tempo de tegenstander te overbluffen, maar door onzuiver schieten en veel balverlies lukte dat vooralsnog niet. De ruststand van 5-5 was dan ook terecht.
Na rust kwamen de Groesbeeksen in ademnood en kon Demie Janssen profiteren van de aanvalsdrift van de Edesen door in korte tijd drie keer vanuit de linkerhoek raak te schieten. Jamie Lee van Londen schoot de laatste treffer erin vanuit de rechterhoek.

Reehorst wacht nog steeds op de terugkeer van de geblesseerde Marielle van Zetten en Lotte Nihof, maar knokt zich manmoedig door deze lastige periode heen. Komende zaterdag alweer spelen onze dames thuis tegen de reserves van Grol en dat biedt kansen op de tweede overwinning.

Heren-2 – Reehorst- Quintus-2 (18-18)

Veel schieten en toch weinig doelpunten, dat was het verhaal van heren-2 van Reehorst.
De eerste 6 schoten leverden helemaal niets op, gelukkig deed keeper Jeffrey en de verdediging dat wel.
Pas in het tweede deel van de eerste helft, liep de score wat op. In de tweede helft kwam er wat meer venijn in de wedstrijd en moest de goed leidende scheidsrechter ingrijpen. De kansen leken dan weer naar Reehorst te gaan, dan weer naar de tegenstander. Uiteindelijk was het logisch gevolg dat er een gelijkspel uitkwam.
Komend weekend geniet HS2 van een vrij weekend, dn is het de beurt aan de heren-1, die naar Swift Arnhem reizen.

C jeugd meisjes

De meisjes C scoorden er flink op los en wonnen verdiend met 20-6. In technische zin viel er nog wel wat op aan te merken, want beide teams grossierden in balverlies, voetbal etc.
Gewoon een tandje bijzetten op de training en nog meer bewegen zonder bal, dat maakt het spel nog leuker.

C jeugd jongens

Het gelijke spel tegen Flyers zal menigeen tegenvallen, maar ik vind dat nog wel meevallen.  Dit team moet echt nog aan elkaar wennen en het leren maken van doelpunten gaat nu eenmaal niet in vier weken tijd. Kansen waren er genoeg, maar een keeper passeren gaat niet zomaar, die staat er niet voor niks. Hard trainen en dan komt het wel goed.