Samenvatting wedstrijden Reehorst week 44

Zaterdagavond
De dames mochten deze week aftrappen. Een pittige wedstrijd met veel overtredingen tegen een Kwiek-3 met veel meer wissels. Reehorst kon het niet bijhouden en verloor.
Niet erg, want de komende week zijn er kansen op meer. Dyada scoorde voor het eerst bij de dames senioren en haar inzet was voorbeeldig.

Zondag
Heren-1 werd keurig opzij gezet door CSV en staan nu met drie andere teams bovenaan in de tweede divisie. Komende zaterdag komt Aalsmeer naar Ede en dat is nummer 1 tegen nummer 4 allemaal 6 punten uit 4 wedstrijden. Dat wordt spannend!

Heren-2 tegen Quintes, was heel spannend. Na een 8-9 achterstand werd de eindstand 16-16. Reehorst zag drie strafworpen onbenut en nog zeker 4 doelpunten afgekeurd. Let op de cirkel !

Heren B1 jeugd kwam met een prima overwinning terug uit Ulft en bezet nu de tweede plaats achter Achilles. Prima zo en nu flink doorgaan mannen!

Heren B2 speelde in Arnhem tegen Swift een prima wedstrijd en verloor met 17-15 een mooie en volwassen uitslag.

Gemengd C2 kwam tekort tegen koploper OBW, die zijn gewoon een maatje te groot. Komende zondag gaan wij weer speren en maken er weer een spektakel van?

D jeugd kwam net een puntje tekort, jammer flink trainen, dan komen de resultaten vanzelf.

Dames A jeugd – OBW

Een pittige wedstrijd, waarin Reehorst het beste van het spel had. De scheidsrechter moest alle zeilen bijzetten, omdat de acceptatie niet altijd even top was. Mooi resultaat 14-12, waarbij de systeempjes steeds werden ingezet.

Komend weekend:

Veel topwedstrijden in de Reehorst waaronder zaterdagavond Heren-1 – Aalsmeer en dames strijd om de laatste plaats tegen Apollo.
Op zondag de hele dag jeugdhandbal en als laatste de wedstrijd van HS2 dat zijn 2e plaats verdedigt.