Samenvatting wedstrijden Reehorst week 43

Het is zondagavond en het was weer een intensief weekendje handbal. De derde overwinning van heren-1 spreekt natuurlijk tot de verbeelding op zaterdagavond voor goed bezette tribunes. De heren B jeugd werden geteisterd door afzeggingen op zaterdagavond en dan is het lastig spelen bij Achilles. Niet heel erg het seizoen is nog jong en er is alle kans om de zaken recht te zetten. Ik adviseer de juniorenteams wel om goed het programma na te zien en tijdig bij een werkgever aan te geven dat je een keer niet kunt werken.

Dames junioren A
speelde een prima wedstrijd gewoon op zaterdag en wonnen hun eerste wedstrijd van het seizoen met een keurige 8-10 en verlaten de laatste plaats.

Heren-2 speelde tegen het altijd lastige Groessen , scoorde 29 x en de verdediging zat wederom behoorlijk dicht. Niettemin kan dit team nog veel beter, maar dan is training met z’n allen wel noodzaak. Langzamerhand moet dit team eens kijken of wij voor het kampioenschap  moeten gaan maar……

Gemengd C1: De meiden speelden een goede pot handbal en wonnen dan ook terecht. Ik kan echt genieten van het instarten van Lotte en met veel moed de cirkel opzoeken. Dat doet soms pijn, maar zo’n overwinning heelt alle wonden hoop ik. Beide keepers waren meer dan voortreffelijk. Goede teamspirit, veel en vooral pittig willen trainen, zodat jullie allemaal aan scoren toekomen.

Gemengd C 2: Jawel de eerste punten zijn binnen en wel met 10-5.  De doelpunten werden ook keurig verdeeld en het offensieve verdedigen ligt dit team perfect. Beide keepers prima.
Inmiddels zijn er 3 ALO leden aangemeld en de vierde is in aantocht want in zo’n team wil iedereen wel spelen. Ik wou dat ik nog jong was…..

Gemengd D: Veel nieuwe kids aan het handballen, prima zo en de kleine 2-3 nederlaag is geen probleem.