Samenvatting wedstrijden Reehorst week 41

Zaterdagavond handbalavond met een prima gelijkspel van de dames senioren en een fraaie overwinning van heren-1 op Emmen en Omstreken-2

Onze dames speelden naar vermogen met slechts 1 wissel, Marleen en het mag een klein wondertje heten dat zij nog net een puntenverdeling wisten te realiseren door veel inzet.

Heren -1 won heel fraai zie het verslag hiervan.

Heren-2 won met 18-12 met dank aan de keepers Michel en Jeffrey die beiden in blakende vorm verkeerden. Aanvallend waren wij de weg enigszins kwijt, wij misten nogal wat kansen en namen niet altijd de juiste keuzes.

Heren B1 wint uit in Huissen met een paar doelpunten verschil, mijn correspondent ter plekke meldt een uitstekend keepende Seray en een hard werkende ploeg, die ondanks het gemis van een paar spelers toch met een fraaie overwinning richting Ede toogden.

Heren B2 wint thuis heel ruim met een prima spelopvatting ook al van Huissen. Ik heb veel doelpunten gezien, maar die van linkshander Robin, daar wordt ik helemaal crazy van. Doorgaan zo mannen!

Gemengd C2 verlies van Groesbeek met 5 doelpunten verschil en dat is al een stuk beter dan vorige week. Goed keeperswerk van Audry en Jesse, veel inzet en enthousiasme en als de coach roept allemaal naar voren, dan betekent dat ook naar voren.

Dames junioren A verliezen van Huissen, het was niet helemaal top wat zij lieten zien en dat gaat de volgende keer geheid beter.

De meisjes C verloren hun wedstrijd in Huissen met 15-9, na winst van vorige week wellicht een teleurstelling maar daar leer je van