Samenvatting wedstrijden Reehorst week 4

Heren senioren: Quintus-2  vs  Reehorst-2

Uitslag 22-29 (10-12)

Het mannen reserveteam van Reehorst heeft een uiterst verdiende overwinning behaald in het Gelderse Hengelo. Het vroege tijdstip van vertrek (9.15 uur) mocht wat betreft coach Leo geen enkele invloed hebben op het verloop van deze wedstrijd tegen een ploeg waarvan wij al jaren niet meer hebben gewonnen.
Ramon werd meteen in de eerste minuut vogelvrij voor de keeper gezet, maar zijn arm lag ineens achter hem en de scheidsrechter vond het prima zo. Dan weet je ook hoe de hazen lopen, mondje dicht en gewoon doorgaan. Door deze juiste instelling wisten wij de eerste helft steeds een of twee doelpunten voor te blijven. De tweede helft begon Reehorst aan een sterke opmars wat resulteerde in een 17-12 voorsprong, maar de rechterhoek van Quintus scoorde binnen tien minuten vier keer, waarop de coach van Reehorst even op “ontploffen”stond. Dat mag natuurlijk nooit gebeuren enz enz.
Daarna scoorden vrijwel alle spelers van Reehorst inclusief  Harry en verdedigend stond het alleszins redelijk. Michael probeerde nog even te voetballen en zijn inmiddels dikke knie zag er niet uit, maar uiteindelijk trokken wij de wedstrijd duidelijk naar ons toe.
De volgende wedstrijd is pas op 16 februari tegen Apollo en die wedstrijd hebben wij toen onverdiend verloren, dus wij hebben wat goed te maken.
Heren-2 nog steeds aan kop op doelsaldo.
 

Zondagmiddag in Groesbeek:

De dames senioren hebben het niet helemaal met uitwedstrijden, ondanks manmoedig aanvalsspel en kansen werd het toch een13-5 nederlaag.
De meisjes C scoorden er flink op los in Groesbeek en wonnen zeer ruim.  De coach meldt een mooie overwinning, maar er had speltechnisch meer in gezeten. Hoekhalen, wissels maken, dat soort werk. Het leuke van deze wedstrijd was het eerste doelpunt dit seizoen van Hajar en dat vond zij zo leuk dat zij er meteen maar vijf van maakte. Audry scoorde uit een zevenmeter.

De Jeugd speelde opnieuw een aantrekkelijk spelletje in Arnhem tegen AAC, met veel doelpunten. Dit team is net als HS2 in de maand januari ongeslagen gebleven. Mooi toch?

Donderdagavond:  Reehorst combiteam dames- Handbalschool Gelre ( C )
Aanvang 20.00 uur!