Samenvatting wedstrijden Reehorst week 4

Zaterdagavond speelde de HJB1 tegen de nummer 1 en verloren met 29-22 en gaat Achilles dus richting kampioenschap.

Dames senioren verraste vriend en zeker de “vijand”  want het scheelde maar heel weinig of de Edese dames hadden de volle winst gepakt. Nu werd er met 16-16 gelijk gespeeld en daarmee werd zelfs de laatste plaats verlaten. Zou het toch nog lukken dit seizoen?

Meisjes C 1 ( Groessen-Reehorst)
Onze meiden blijven maar winnen nu in Groessen. Jullie zijn goed bezig en heel de Reehorst is trots op jullie, zeker de verslaggever. Jullie hebben een prima maand januari achter de rug met een verdiende eerste (of gedeelde) plaats. Topmeiden!

Heren-1 vs Baarn
Een grote overwinning van onze heren, die van het begin tot het eind veel sterker waren. Het verslag op onze site geeft meer informatie.

Zondag

Heren -2 vs The Flyers 25-23
Met een zwaar bevochten overwinning op titelkandidaat Flyers mogen de reserves van Reehorst best trots zijn op de goede reeks wedstrijden, die in januari zijn ingezet.

Reehorst en Flyers deden weinig voor elkaar onder en er werd met passie gestreden. Fraaie doelpunten over en weer en goed keeperswerk, gaven aan dat deze wedstrijd pas in de slotfase beslist zou worden.
Enkele minuten voor tijd een gelijke stand en het muntje viel voor Reehorst net de goede kant op, geholpen doordat een paar (zeer) fikse overtredingen van Flyers, dat Reehorst twee belangrijke zevenmeters opleverden.
Deze spannende pot handbal werd keurig geleid door van Oel ( de jonge) en Boers.
Reehorst nog virtueel op de tweede plaats, er moeten nog 2 wedstrijden worden ingehaald.

Gemengd C2- FBC ( 9-4)
Mooie overwinning van de C2 groep met goed keeperswerk van Roy en mooie schoten van Daan en linkshander Jesse. Komende week trainen jullie olv Georgios dus ik zou zeggen “have fun”