Samenvatting wedstrijden Reehorst week 3

Zaterdagavond verloren de dames senioren van Huissen in een levendige wedstrijd met prettig veel doelpunten. Veel beweging en acties en een wisselend scoreverloop. Vlak voor rust moest ik met de stand 8-5 in het voordeel effe weg en toen ik 6 minuten later terugkwam stond het ineens 8-11 voor Huissen. Na rust was er nog even hoop op meer, maar in de laatste 10 minuten was Huissen beter in de afronding. Jammer dat Sanne met een vingerbreuk de wedstrijd moest verlaten, beterschap!
 

Heren-1- UGHV 24-25 (15-11)

De mannen van Reehorst hebben zich zaterdagavond ernstig tekort gedaan. Voor rust ging de wedstrijd gelijk, maar in de laatste vijf minuten leek Reehorst hard toe t slaan met een 15-11 voorsprong. Onbegrijpelijk waren de eerste tien minuten van de tweede helft. Kans op kans werd gemist en de Ulftenaren schoten ineens met scherp. De laatste twee minuten waren hectisch en Reehorst was nog dicht bij een gelijkspel, maar dat zat er net niet in. Reehorst mag zich opmaken voor nog een jaar 1e klasse afdeling!
 

Zondagochtend:

De E jeugd was dicht bij een stuntje, maar kwam net een doelpuntje tekort. De D jeugd  heeft haar of zijn draai helemaal gevonden in deze nieuwe competitie. Leuke tegenstanders en een goede spelopvatting zorgde voor veel spelplezier en voor het publiek kijkplezier!. Mooie overwinning, goede keeper en Reehorst is een aanwinst voor deze poule!

Zondagmiddag 12.30 uur:

Reehorst-2 wint ruim van Duiven-3

Stand:

1. Reehorst    9-12 +39
2. UDI’96    9-12 +11
3. Duiven-3    9-12 +8
4. Apollo-2    8-10 +2
5. Quintus-2    9-10 +30

In deze competitie winnen de toppers over het algemeen genomen hun thuiswedstrijden. De uitwedstrijd tegen Duiven was nog 28-28 en zondag werd het 33-14 een bizar verschil. Reehorst-2 was veel sterker van meet af aan. Een paar fikse overtredingen aan Duiven kant maakte de wedstrijd niet echt plezieriger. Reehorst bleef  kalm deed gelukkig geen hele gekke dingen en bouwde de score langzamerhand steeds verder uit. Commentaar op de leiding door Duiven werd volgens de geldende regels bestraft en aangezien Reehorst gewoon doorging met scoren liep dat lekker prettig op. Echter volgende week heel vroeg op voor een uitwedstrijd in Hengelo en dan kan alles weer anders zijn. Reehorst-2 heeft traditioneel problemen met Quintus-2 de laatste jaren steeds net niet van gewonnen.