Samenvatting wedstrijden Reehorst week 3

Heren-2 speelt een prima wedstrijd in Huissen met een hoog schotpercentage. Veertig doelpunten in een uitwedstrijd is nog niet eerder vertoond, het spel was prettig snel en iedereen kwam tot meerdere scores, dat is ook heel bijzonder.
Pech voor keeper Jeffrey die nog zeker 6 weken is uitgeschakeld.
Heren-1 speelt een goede wedstrijd bij E & O en pakt een puntje mee uit Emmen en staat nog steeds in het linkerrijtje. Echter iedereen kan wel van iedereen winnen en het ligt allemaal heel dicht bij elkaar. Oppassen dus a.s. zaterdag in De Reehorst tegen Baarn, waar eerder heel moeizaam van werd gewonnen.
DJA tegen koploper Groessen en dat was een moeizame wedstrijd, kwam nooit echt los en de stugge verdedigingen gaven niet veel weg. En kwam er een schotje door dan stond de keeper wel in de weg. Schotvaardigheid was dus onvoldoende en schieten doe je als je vrij staat. Het verlies met een punt verschil was onnodig.
HJB 1 en 2 wonnen in sporthal ’t Riet met fors verschil. HJB 1 staat nog steeds twee punten achter op Achilles en daar mag komend weekend tegen gespeeld worden. Er tegenaan makkers! HJB staat keurig in het midden met 10 punten.
Meisjes C gaat gewoon verder nu werd er uit gewonnen van Pacelli. Verre reis maar wel twee punten en dat maakt de terugtocht aanzienlijk prettiger.
D jeugd pakt twee punten en maakt negen doelpunten en dat is een prima score! Doorgaan zo!
Gemengd C krijgt af en toe een pak slaag, maar dat is niet erg. Gewoon doorgaan met trainen en spelen. Sommige tegenstanders en sters zijn een kop groter en dat blijft lastig. Volgend seizoen zijn jullie aan de beurt!

Komende zaterdagavond spelen HS1 en de dames senioren in de Reehorst en op zondag de C2 en HS2 tegen koploper Flyers in sporthal’t Riet!