Samenvatting wedstrijden Reehorst week 2

Hastu-3  vs  Reehorst-2  27-32

Op zaterdagavond openden de heren senioren-2 het wedstrijdweekend nummer 2 in Nijmegen tegen HaStu-3
Niet minder dan 6 afmeldingen waren min of meer bekend, Harry was er gelukkig wel bij en eerder die week was afgesproken dat Luc Lourens zijn debuut bij de heren senioren zou maken.
Reehorst kreeg meteen een geweldige kans om de scoren te openen, ging vervolgens forceren, en stond na een paar minuten met 3-0 achter. Een lekker begin dacht ik, maar even later kwamen wij dan op gang. Het aardige van deze wedstrijd was dat alle spelers tot scoren kwamen en dat Luc zijn eerste seniorendoelpunt in die eerste helft maakte.
De ruststand was 13-15, waarna HaStu meteen na rust gelijk kwam. De Nijmegenaren begonnen technische foutjes te maken en de routiniers van Reehorst sloegen hard toe. Maurice met een fraaie van rechts naar links overnemen, de schoten van Michael en met Martijn die van alle kanten schoot en Luc met zijn tweede doelpunt het kon effe niet op.
Keeper Jeffrey bokste er nog wat ballen uit en Reehorst 2 kon met een prettig uitgevoel terug naar Ede, waar wij Loek gezelschap konden houden en nog wat konden helpen, want het was topdrukte in De Spil tot diep in de nacht!.

Heren-1 : OBW-Reehorst 15-18!

De mannen van coach Marco Meijeringh wilden het doelpuntensaldo eens even flink opkrikken, maar dat pakte niet echt goed uit. Met een magere overwinning op nummer laatst mogen de Edenaren zich gaan voorbereiden op de kraker van a.s. zaterdagavond om 21.05 uur tegen medekampioenskandidaat UGHV!

Jeugdteams:

De D jeugd van Reehorst blijkt precies in de goede competitie terecht zijn gekomen. In een vrijwel gelijkopgaande wedstrijd wonnen onze d’ tjes met twee punten verschil. De trainer zag dat het goed was, maar er is nog voldoende ruimte voor verbetering, gelukkig maar anders was ik werkloos!

De C jongens en UDI maakten er ondanks het verschil in lengte en kracht een prettige en sportieve wedstrijd van. Lekker veel acties en doelpunten en vooral veiligheid vooropstaand en respect voor elkaar. Bij UDI spelen ook Dtjes mee, maar zij hebben zich heel goed geweerd. Reehorst won uiteindelijk met ruim verschil, maar het bleef leuk om deze wedstrijd te fluiten! Hulde dus voor beide teams!!.

Meisjes C won ook, maar het leek erop dat iedereen heel laat naar bed was gegaan, want de wedstrijd leek maar voort te duren. Pas heel laat kwam het tot wat aanvaardbare schoten en doelpunten, gelukkig was keepster Rachel wel wakker.