Samenvatting wedstrijden Reehorst week 2

Afgelopen zaterdag verloor ons C-2 met 4-3 hun uitwedstrijd. Volgens coach Evert werd er goed verdedigd en gekeept, maar viel het aantal doelpunten een beetje tegen.
Komende week dus veel schieten op de training!
Dames senioren verloren na een mindere eerste helft en een goede tweede. Eerder werd er thuis nog gelijkgespeeld tegen UGHV, maar dat zat er in Ulft niet in.

Zondag: beide mannenteams helemaal van slag!

Dat viel niet mee, die eerste helft van HS1 tegen Gemini, ondanks een spectaculaire inhaalrace was Reehorst op het juiste moment niet bij de les, liet de techniek hun in de steek en verloor terecht van een iets betere tegenstander. HS2 bleek vorige week al het kruit te hebben verschoten. Vlogen er die wedstrijd nog 32 doelpunten in, in Hengelo bleven wij steken op slechts 14 en dan kun je een wedstrijd niet winnen. Wel het debuut van Georgios Kyrialos bij de heren en dat team wordt steeds groter en dat is goed nieuws.

DJA bleken helemaal niet van slag, want zij wonnen volgens coach Paul, na een prima tweede helft van OBW een goed resultaat met prettig handbal.

De Meisjes C hebben pech met blessures van Lisanne en Francis, maar de jongens en meisje van C2 schoten te hulp en deden dat prima. Daan, Audry en Wouter weten nu wat het is een superspannende wedstrijd te spelen in een hogere C klasse!
Het gelijkspel was zeker verdiend tegen een tegenstander, die niet schroomde om hard en soms onsportief gedrag te vertonen, zoals aan schotarm en schouder trekken in vrijstaande positie. Dat was niet nodig want handballen konden zij wel degelijk en hun breaks waren zeer gevaarlijk. Reehorst bleek de strijd sportief gezien aan te kunnen en de late gelijkmaker was zeker verdiend. Ik raad de coach van de meisjes aan voor de uitwedstrijd eens te praten met de trainer/coach van de tegenpartij en zeker ook de scheidsrechter, want zo’n wedstrijd kan zomaar eindigen met blessures en andere narigheid en daar zit niemand op te wachten.

De overige teams HJB1 wint redelijk gemakkelijk van Flyers en de HJB2 kon het niet bolwerken in Doetinchem. De D jeugd was niet opgewassen tegen hun tegenstander, ondanks heel goed keeperswerk. Wel een nieuwe speler erbij (Robin) en dat is ook goed nieuws.
Na de wedstrijd heeft Leo, de jongens en meisjes uitgenodigd deel te nemen aan het schoolhandbaltoernooi (buiten de prijzen) en nodigt vriendjes/vriendinnetjes mee te nemen.
Dat wordt dus lekker handballen in De Reehorst op woensdag 23 januari!