Samenvatting wedstrijden Reehorst week 14

Twee wedstrijd derhalve waarvan de inhaalwedstrijd bij de dames Reehorst-Esca al op een uiteindelijk gezellige donderdagavond werd gespeeld.
Beide teams waren aan elkaar gewaagd, hoewel Reehorst de meeste kans had te winnen. Een voorsprong in de tweede helft werd snel teniet gedaan door Esca en het missen van een paar strafworpen door Reehorst helpt natuurlijk ook niet. Het gelijke spel was dan ook terecht.

Zondagmiddag 13.00 uur
Reehorst-Swift Arnhem, uitslag 18-18

Reehorst speelde zondagmiddag zijn beste wedstrijd van dit seizoen, dat heel moeilijk begon, maar dus uitstekend eindigde.

Reehorst dus tegen kampioen Swift (ongeslagen) met voor aanvang een bos tulpen en een zak drop voor de gasten. Heel sportief gebaar, maar Reehorst wilde zondag niet meer kadootjes uitdelen en knokte zich letterlijk in de wedstrijd. Roy stond lekker te keepen, bleef rustig en op deze wijze kon de sterke opbouw met Stefan, Thomas en Robin steeds druk zetten. Reehorst beschikt over drie linkshanders die meer dan voldoende kansen kregen om te scoren, maar soms ontbreek er wat kracht, maar ook simpel laag in de hoek schieten, dat ging niet altijd even goed. Vanaf de cirkel wist Eren een paar keer de bal achter de keeper te werken, kwam Robin een paar keer heel goed door en zodoende “kleefde” Reehorst net voldoende aan om in de race te blijven met een ruststand van 9-11 voor Swift.

De Arnhemmers wisselden van keeper en Reehorst rook zijn kansen. Langzaam maar zeker kwamen zij dichterbij en vanaf 15-15 ging het naar een spectaculaire 17-16 voorsprong voor Reehorst en zelfs 18-17, maar iets te enthousiast spelen, leverde Swift een gelijkspel op vlak voor tijd. Iedereen enthousiast na afloop, want Reehorst speelde boven zijn normale niveau en kan met trost afscheid nemen van een heel goed seizoen.