Samenvatting wedstrijden Reehorst week 14

Meisjes C 1 kampioen !
Na een tussenstand van 4-4 scoorden onze meiden er flink op los en finishten met een fraaie 16-5 overwinning. Met een eindstand van 17 uit 10 is deze titel natuurlijk dik verdiend. De taart smaakte prima  en de medaille is “forever”.

Heren B 2 verslaat Swift Arnhem met 25-15, een geweldige uitslag. Linkshander Robin meldde mij dat het wel aardig ging en dacht zelf wel een stuk of zeven erin te hebben gegooid. Dit team heeft  gedurende het seizoen een verrassende ontwikkeling doorgemaakt. Hulde voor trainers en coaches!

Heren B 1 wint volgens verwachting met 19-12. Ik zie in dit team potentiele kandidaten voor ons toekomstig herenteam. Doorzetten mannen, aan jullie trainer zal het niet liggen!

Gemengd C 2 wint met 14-8 in een buitengewoon levendige wedstrijd. Was het soms het weekend van de linkshanders? Want Lars knalde er zomaar drie op een rij binnen, dat had ik op de training nog niet waargenomen. En Isa scoorde ook en ging bijna door het dak van plezier!

Dames 1 speelde een goede partij in Arnhem, maar verloor door te weinig wissels met 15-12.
Dit team is inmiddels in een nieuwe samenstelling aan het trainen en doet dat samen met de dames junioren A.

Heren 1 won zijn laatste thuiswedstrijd met 25-23, zie verslag op onze site.

Heren-2 verloor met ere bij Flyers. Het zat niet mee met de leiding, maar onze schoten kwamen in de tweede helft ook niet aan.

NB ! Op 18 april spelen de dames en heren-2 in De Reehorst tegen Centauri.