Samenvatting wedstrijden Reehorst week 13

De jongens B van HV Reehorst zijn vandaag na een spannende wedstrijd tegen Udi kampioen geworden. Tegenstander Udi werd vandaag ook kampioen. De wedstrijd werd begonnen met een 4-0 voorsprong voor de jongens van Reehorst, die licht zenuwachtig waren. De ruststand van 7-3 was dan ook in het voordeel van Reehorst.
In de tweede helft werd de verdediging steeds steker aan Reehorst kant en de zenuwen werden steeds minder. De einduitslag van 21-10 in het voordeel van Reehorst was zeer verdiend. De jongens van Udi en Reehorst hebben samen het kampioensfeest gevierd in de Spil met (kinder)champagne, taart en chocoladepaashaasjes.

Heren A jeugd – Erica  38-11!
Reehorst speelde als een echte kampioen en liet zich inspireren door hun jongeren B jeugd collega’s.
Ruime overwinning en belangrijk is nu hoe verder met dit team. Ik hoop dat iedereen beseft, dat als de hele ploeg bij elkaar blijft er nog leuke dingen kunnen gebeuren.

Erica-Reehorst-2
De laatste wedstrijd van de heren-2 leek een prima afsluiting te worden, want Reehorst noteerde in de eerste helft vijf doelpunten voorsprong en met de rust 12-11.
Na rust werden een paar doelpunten van ons afgekeurd wegens cirkel, waarop wij meteen de rekening kregen gepresenteerd. Uiteindelijk verloor HS2 met 26-22 en dat was echt onterecht. Toch zijn wij niet onderaan geëindigd, die plaats is voorbehouden aan CVO.