Samenvatting wedstrijden Reehorst week 12

De laatste volle wedstrijdweek leverde veel strijd en ook veel punten op en dat is mooi meegenomen, want de komende weken zullen trainers, bestuur, ouders en kids met elkaar moeten beslissen hoe wij verder gaan en dan heb ik het over het volgende seizoen!
 

Zaterdagavond:  Dames senioren Angeren-2  :  Reehorst- uitslag 14-15

Volgens twitter werd er keihard gewerkt door onze dames, maar de afwerking liet wat te wensen over. De laatste knal van Reehorst kant leverde de volle winst op, na in de rust nog achter te hebben gestaan.
 

Zondagmiddag in Ede

De D jeugd leverde veel energie, zoals gebruikelijk is met dit team in een leuke wedstrijd, waar de vrijstaande cirkelspeler(speelster) steeds werd gevonden wonnen de dtjes overduidelijk.
 

Meisjes C :  Reehorst-UDI’96 uitslag 11:11

De uitslag geeft als aan, dat het spannend was, soms wat te fel en dat het publiek intens meeleefde was goed hoorbaar. Beide teams knalde er vol tegenaan tot en met de laatste seconde, want toen kwam UDI op gelijke voet.
Voor een trainer/coach is uit deze wedstrijd veel te halen, zeker ook hoe je de laatste seconden van een wedstrijd dient uit te spelen.
 

Jongens C :  Reehorst-UDI’96  25-12

Een leuke wedstrijd, zeer sportief door beide ploegen, die echt probeerde systeempjes te spelen. Belangrijk was dat de fysieke ongelijkheden door sportief spel werden geneutraliseerd. Zodoende konden alle spelers ook echt deelnemen aan het spel.
Dat de wedstrijd in 25-12 eindigde is mooi, maar niet het belangrijkste!
 

Gaanderen: Heren B jeugd Minerva-Reehorst:  12-31

Reehorst hoefde niet vol te gaan om ruim te winnen in Gaanderen. Complimenten voor de Edese gasten, die de tegenstander respecteerde en ook gewoon de kansen gunden.
Voor dit team breekt een belangrijke periode aan. Gaat dit team naar de heren A jeugd of blijven wij bij de HJB met dispensatie. Maar er is nog een derde variant mogelijk, die ik nader wil onderzoeken. HJB plus?? Wordt vervolgd en jullie inbreng daarin is cruciaal!
 

Apeldoorn:  heren senioren Achilles-4  :  Reehorst-2  uitslag 17-25

Kampioen Reehorst speelde de eerste helft onder zijn niveau, maar herstelde in de tweede helft. Een mooie overwinning die een eindstand op de borden brengt:
1.  Reehorst    14-22 +85
2.  Duiven-3    14-20 +30
3.  UDI’96    14-20 +20
 

Arnhem:eerste klasse afdeling   UDI’96-2  :  HV Reehorst-1

De mannen van coach Marco Meijeringh deden wat werd verwacht en wonnen de wedstrijd met veel moeite met 14-16.
Reehorst gaat zich de komende weken beraden hoe de nabije toekomst eruit gaat zien.
Duidelijk is dat dit team verder versterkt dient te worden.
Reehorst eindigt op een vierde plaats en UGHV is de kampioen en promoveert naar de hoofdklasse.