Samenvatting wedstrijden Reehorst week 12

Zaterdagavond: HJB 1 Reehorst- Achilles: 26-25
Leuke snelle wedstrijd, die geheel gelijk opging en goed gefloten door de scheidsrechtster van dienst.
Reehorst kwam goed uit de startblokken en door veel beweging op links en de cirkel kwam rechts vrij en daar maakte Luc uitstekend gebruik van. Luc krijgt van mij een dikke acht plus voor zijn gedrevenheid en omdat de keeper van Apeldoorn laag niets pakte bleef hij gewoon doorgaan met scoren. Na rust eenzelfde beeld met goede reddingen van Serray en prima combinaties met Brandon-Joost en een goed spelende Jason, die naar mijn mening nog veel meer kan dan hij laat zien. Na een 22-22 stand vlak voor tijd, maakte Freek zich wereldberoemd in Ede door uit een moeilijke hoek de bal in kruising te schieten en daarna Kerem het slotaccoord had. Leuke pot en de felicitaties waren toch ook voor kampioen Achilles.

Heren-2 – Huissen : 27-15
Ruime overwinning en dat is dan de vijfde winstpartij deze maand en de veertiende in totaal.
Reehorst-2 thans op de tweede plaats en er volgt nog een mooie wedstrijd in Wychen tegen Flyers op zondag 7 april.
Zondag:

D jeugd verliest  thuis tegen Quintus, dat met twee jongens van Gazellen een uitstekende indruk maakte. Het vele publiek (goed voor de omzet van de kantine) genoot met volle teugen van de vele doelpunten, die links en rechts werden gescoord. Als trainer kijk ik er iets anders tegen aan, want onze jeugd speelde teveel alleen (hoofd omlaag en naar het doel van de tegenpartij) en had daardoor veel te veel balverlies. Niettemin werden er prachtige doelpunten gescoord, fraaie schijn- en passeerbewegingen gemaakt ( Quintus) en gaven de spelers alles wat zij in huis hadden. Dit was de laatste D wedstrijd van deze competitie en nu gaat dit team zich splitsen in D en E jeugd, doordat de leeftijden per twee jaren worden ingedeeld. Dat is goed voor de kids die nu veel scoren, zij kunnen  een categorie hoger aantonen dat zij daar aan toe zijn en de kinderen die pas bij de vereniging zijn kunnen dan leren hoe het spelletje echt in elkaar steekt en zich verder ontwikkelen. Succes!!

Dames A jeugd hadden het moeilijk in en tegen Groessen. Er werd een flinke nederlaag geleden, plus nog een blessure van Dyada, maar goed dat de competitie afgelopen is, lekker herstellen en toeleven naar een aktieve zomerperiode, hoewel het nog stervenskoud is.

UDI–Gemengd C2 ( 4-1) was deze keer niet bij de les, scoorde slechts een doelpunt en dan kun je niet winnen, hetgeen eigenlijk wel zou moeten als je er maar 4 tegenkrijgt!

PK Unitas – HV Reehorst 31-24
Reehorst kwam tekort in et verre Rolde, waar Unitas duidelijk voor de titel ging. Na een 15-10 achterstand bij rust, kwamen de Edenaren nog wel terug tot twee treffers, maar het slot was voor de Drenten.

HJB Huissen-Reehorst-2  13-17 mooie overwinning en op 7 april volgt nog een mooie uitsmijter thuis tegen Swift en wie wil daar nu niet van winnen?