Samenvatting wedstrijden Reehorst week 11

Zaterdagavond was geen vrolijke handbalavond, want eerst verloren de dames senioren van Angeren en daarmee was degradatie onafwendbaar en een uurtje later moesten wij vaststellen dat heren-1 weliswaar zeer ruim won, maar dat tegenstander en degradant Fortissimo er helemaal niets van bakte en kansloos naar een 40-11 nederlaag werd gespeeld.
In de tweede divisie A lijkt het erop dat promovendus Unitas PK uit Rolde meteen weer gaat promoveren, als zij a.s. zondagmiddag tegen jawel, Reehorst spelen. Jammer voor Unitas is dat Reehorst al lange tijd in uitwedstrijden ongeslagen is. Zouden zij dat kunstje weer flikken?

Zondag was weer een leuke ( jeugdhandbal) dag. Meisjes C deed in Angeren hele goede zaken door mede kampioenskandidaat Angeren met 7-11 te verslaan. Een prachtig resultaat en op 7 april (noteer deze datum) kan het legioen zich opmaken voor de kampioenswedstrijd.
Gemengd C2 speelde lekker offensief, zoals wij inmiddels gewend zijn en wonnen uit bij FBC met 4-7.
De HJB2 wonnen van een wel heel licht Duiven team, maar Reehorst speelde erg sportief en respecteerde de tegenstander en zo hoort het ook. (18 gespeeld 18 punten)
DJA speelde haar laatste thuiswedstrijd en dat was een moeilijke bevalling. Uiteindelijk werd wel winst geboekt met 13-9.
De D kids verloren nipt na een levendige wedstrijd van OBW.

Heren-2 speelt dinsdag 19 maart de inhaalwedstrijd tegen Quintus aanvang 20.00 uur.